Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: !
  • Stadion: Liberty United Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5981
Liberty United FK Vilnius
nog13c Tactiek Žirmūnai
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
30.3 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten solide
matig Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Gavryushov verovert de bal door een tackle van achteren. Gavryushov geeft de bal voor. Daar is Trešl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udovenko rent richting de bal. Udovenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een hoge lob. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Perurena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Peraza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shukatka de bal. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suckling de bal onder controle te krijgen. Perurena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis passt de bal zonder na te denken. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gavryushov controleert de bal met de borst. Trešl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trešl passt de bal met de wreef. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zhenilenko rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lerman zal de hoekschop nemen. Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - FK Vilnius 1:0

37e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Peraza rent richting de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Suckling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liberty United - FK Vilnius 1:1

38e minuut.
Udovenko passt de bal zonder na te denken. Lerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerman geeft de bal voor. Osipov probeert de bal aan de voet te houden. Osipov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kepenis onderschept slim de pass. Kepenis geeft een lange en hoge pass. Peraza rent richting de bal. Peraza schiet op doel. Perurena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 63%, FK Vilnius 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liberty United - FK Vilnius 1:1

47e minuut.
Franov met de inworp. Peraza rent richting de bal. Suckling begaat een overtreding. Peraza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Criel wilt de vrije trap nemen. Perurena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Dinka speelt de bal door. Kepenis is nu in balbezit. Kepenis passt de bal in één keer door. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Perurena bokst de bal weg.

59e minuut.
Bazilevich verovert de bal door een tackle van achteren. Trešl probeert naar een medespeler te passen. Kepenis met een sublieme pass. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Perurena bokst de bal weg.

66e minuut.
Perurena probeert naar een medespeler te passen. Gavryushov kopt de bal weg. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Líšnický kopt de bal weg. Gavryushov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kepenis kopt de bal weg. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Shukatka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crespo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kepenis komt bij de bal en schiet. Perurena bokst de bal weg.

76e minuut.
Perurena met een harde bal richting middenveld. Osipov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kepenis de bal onder controle te krijgen. Gavryushov is nu in balbezit. Gavryushov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - FK Vilnius 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 62%, FK Vilnius 38%.
Liberty United - FK Vilnius 2:1