Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 18:30
  • Competitiewedstrijd: !
  • Stadion: Liberty United Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6529
Liberty United ФКНива
nog13c Tactiek United
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.7 gemiddelde waardering 41.6
matig Schieten matig
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Odintsov onderschept slim de pass. Odintsov passt de bal met de wreef. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kalfa probeert naar een medespeler te passen. Bal` bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal` speelt de bal door. Odintsov rent richting de bal. Odintsov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bal` geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut draait met de bal, schiet en ... Perurena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 0:1

26e minuut.
Odintsov geeft een hoge lob. Perurena met een sublieme pass. Breahna kopt de bal weg. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liberty United - ФКНива 1:1

30e minuut.
Odintsov rent richting de bal. Odintsov met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kotelyukh de bal onder controle te krijgen. Revut is nu in balbezit. Revut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Odintsov met de inworp. Revut speelt de bal door. Tchernets` is nu in balbezit. Tchernets` schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 52%, ФКНива 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liberty United - ФКНива 1:1

50e minuut.
Odintsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalfa rent richting de bal. Kalfa passt de bal met de wreef. Daar is Odintsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odintsov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Smishko probeert naar een medespeler te passen. Odintsov speelt de bal door. Nitsetskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` onderschept slim de pass. Tchernets` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Kalfa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriventsov is nu in balbezit. Kalfa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfa geeft een lange en hoge pass. Tchernets` springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cano kopt de bal weg. Smishko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko schiet op doel. Kalfa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bukel rent richting de bal. Odintsov verovert de bal door een tackle van achteren. Odintsov geeft de bal voor. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Breahna geeft een hoge lob. Durieux kopt de bal weg. Kriventsov rent richting de bal. Kriventsov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bal` passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shukatka de bal. Revut is nu in balbezit. Revut haalt uit met een fantastische trap. Perurena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perurena met een harde bal richting middenveld. Durieux speelt de bal door. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kriventsov is nu in balbezit. Kriventsov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Breahna de bal. Breahna draait met de bal, schiet en ... Tolkach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФКНива 2:1

87e minuut.
Bal` passt de bal met de wreef. Breahna is nu in balbezit. Breahna probeert naar een medespeler te passen. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 51%, ФКНива 49%.
Liberty United - ФКНива 2:1