Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 18:30
  • Competitiewedstrijd: !
  • Stadion: FK Vilnius Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1003
FK Vilnius United Division
Žirmūnai Tactiek 442 | 1w
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
38.4 gemiddelde waardering 43.6
solide Schieten redelijk
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


8e minuut.
Reckenbeil rent richting de bal. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil is nu in balbezit. Antonsson rent richting de bal. Antonsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kepenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepenis passt de bal zonder na te denken. Raça heeft problemen om de bal te vangen. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski passt de bal in één keer door. Daar is Kepenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Yazmacı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sánchez geeft de bal voor. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo begaat een overtreding. Crespo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Yazmacı probeert naar een medespeler te passen. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski passt de bal zonder na te denken. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski geeft een hoge lob. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson draait met de bal, schiet en ... Degraeve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 56%, United Division 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Vilnius - United Division 0:0

47e minuut.
Degraeve probeert naar een medespeler te passen. Yazmacı kopt de bal weg. Zamudio speelt de bal door. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kepenis verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal zonder na te denken. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - United Division 1:0

60e minuut.
Trešl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Temelkoski. Trešl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trešl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thám is nu in balbezit. Kepenis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kepenis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kepenis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Thám met een sublieme pass. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal in één keer door. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Vilnius - United Division 1:1

73e minuut.
Crespo rent richting de bal. Thám bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo draait met de bal, schiet en ... Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - United Division 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 51%, United Division 49%.
FK Vilnius - United Division 2:1