Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 18:30
  • Competitiewedstrijd: !
  • Stadion: ФКНива Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4196
ФКНива FK Vilnius
United Tactiek Žirmūnai
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 38.9
solid Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan geeft een lange en hoge pass. Revut kopt de bal weg. Višekruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Višekruna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tofan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sánchez de bal. Moro is nu in balbezit. Moro draait met de bal, schiet en ... Degraeve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kalfa rent richting de bal. Kalfa geeft een lange en hoge pass. Daar is Líšnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moro is nu in balbezit. Moro draait met de bal, schiet en ... Degraeve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tofan onderschept slim de pass. Tofan geeft de bal voor. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - FK Vilnius 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 36%, FK Vilnius 64%.
ФКНива - FK Vilnius 1:0

55e minuut.
Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut passt de bal met de wreef. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap. Degraeve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - FK Vilnius 2:0

55e minuut.
Bal` komt het veld opgelopen. Smishko komt het veld opgelopen. Tchernets` komt het veld opgelopen. Odintsov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Smishko passt de bal in één keer door. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Odintsov begaat een overtreding. Odintsov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bal` kopt de bal weg. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Revut krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kalfa speelt de bal door. Odintsov rent richting de bal. Odintsov geeft een lange en hoge pass. Tchernets` krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Odintsov speelt de bal door. Kalfa rent richting de bal. Kalfa geeft de bal voor. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 43%, FK Vilnius 57%.
ФКНива - FK Vilnius 2:0