Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-10 19:39
  • Competitiewedstrijd: UEFA Youth League
  • Stadion: Forever9
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2910
HimNae TJ Sokol Ondřejov `B`
Piramidon Tactiek number 1
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Amerio heeft problemen om de bal te vangen. Amerio probeert naar een medespeler te passen. Majaru rent richting de bal. Majaru schiet op doel. Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Alosh met een sublieme pass. Bugera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugera passt de bal met de wreef. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Uka onderschept slim de pass. Bugera met een sublieme pass. Majaru is nu in balbezit. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio schiet op doel. Rabenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fiutka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojin komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Uka onderschept slim de pass. Uka passt de bal in één keer door. Amerio heeft problemen om de bal te vangen. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dwójak is nu in balbezit. Dwójak passt de bal in één keer door. Alosh probeert naar een medespeler te passen. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uka neemt de hoekschop. Majaru springt en kopt de bal. Rabenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sinowatz is nu in balbezit. Bojin onderschept slim de pass. Bugera probeert naar een medespeler te passen. Majaru rent richting de bal. Majaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin met een sublieme pass. Amerio is nu in balbezit. Amerio draait met de bal, schiet en ... Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:1

33e minuut.
Bojin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alosh rent richting de bal. Alosh passt de bal met de wreef. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Majaru rent richting de bal. Majaru passt de bal in één keer door. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:2

42e minuut.
Dwójak met een sublieme pass. Alosh is nu in balbezit. Alosh passt de bal in één keer door. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Prasertsri geeft een lange en hoge pass. Bugera kopt de bal weg. Amerio rent richting de bal. Majaru rent richting de bal. Majaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 73%, TJ Sokol Ondřejov `B` 27%.
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:2

46e minuut.
Bojin speelt de bal door. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski speelt de bal door. Majaru heeft problemen om de bal te vangen. Majaru schiet op doel. Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pospieszalski geeft een lange en hoge pass. Bugera met een sublieme pass. Daar is Turay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio rent richting de bal. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:3

54e minuut.
Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas geeft een hoge lob. Alosh geeft de bal voor. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Siarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Uka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alosh met een sublieme pass. Daar is Amerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haas. Amerio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amerio kan niet meer verder spelen. Doroftei komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Uka passt de bal in één keer door. Bugera is nu in balbezit. Bugera speelt de bal door. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:4

74e minuut.
Turay geeft de bal voor. Bugera rent richting de bal. Bugera passt de bal zonder na te denken. Daar is Majaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Glovacki komt het veld opgelopen. Feliksiak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Turay geeft de bal voor. Klungelig pakt Bojin de bal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Prasertsri geeft een hoge lob. Dwójak controleert de bal met de borst. Bugera geeft de bal voor. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin onderschept slim de pass. Bojin speelt de bal door. Majaru rent richting de bal. Majaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majaru rent richting de bal. Doroftei springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 69%, TJ Sokol Ondřejov `B` 31%.
HimNae - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:5