Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Potente Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2385
Potente Union Lodi
3-5-2 Tactiek 433 alfa
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 25.1
average Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Kordalski is nu in balbezit. Kordalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Császi is nu in balbezit. Császi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zvonař met een snelle inworp. Klungelig pakt Gracz de bal. Gracz probeert naar een medespeler te passen. Császi rent richting de bal. Császi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Scurati geeft de bal voor. Inworp. Figueroa met de inworp. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceremeletti controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Illmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıyev geeft de bal voor. Császi springt en kopt de bal. Cilfone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Zvonař rent richting de bal. Zvonař geeft een hoge lob. Ruta kan de bal niet met de borst controleren. Császi is nu in balbezit. Császi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Union Lodi 1:0

26e minuut.
Scurati is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa speelt de bal door. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi draait met de bal, schiet en ... Cilfone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figueroa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Correyn de bal. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Tramonti de bal. Jachymiak begaat een overtreding. Tramonti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tramonti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Illmer is nu in balbezit. Illmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zvonař rent richting de bal. Zvonař geeft een lange en hoge pass. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Union Lodi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 41%, Union Lodi 59%.
Potente - Union Lodi 2:0

47e minuut.
Jachymiak passt de bal in één keer door. Świerczok heeft problemen om de bal te vangen. Zvonař speelt de bal door. Császi rent richting de bal. Császi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceremeletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi onderschept slim de pass. Császi haalt uit met een fantastische trap. Cilfone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Union Lodi 3:0

56e minuut.
Császi is nu in balbezit. Cilfone probeert naar een medespeler te passen. Leca kopt de bal weg. Zvonař bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvonař haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gracz rent richting de bal. Głazowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głazowski passt de bal zonder na te denken. Correyn rent richting de bal. Correyn passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Scurati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueroa met de inworp. Császi bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hacıyev speelt de bal door. Gracz is nu in balbezit. Gracz met een sublieme pass. Császi rent richting de bal. Császi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Császi heeft problemen om de bal te vangen. Ruta rent richting de bal. Császi onderschept slim de pass. Császi haalt uit met een fantastische trap. Cilfone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Union Lodi 4:0

90e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa speelt de bal door. Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi onderschept slim de pass. Császi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Union Lodi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 45%, Union Lodi 55%.
Potente - Union Lodi 5:0