Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOVADLINA FC KRÁLOVO POLE
IS-3 Tactiek RADEGAST
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 54.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


23e minuut.
Aksnes met een snelle inworp. Šmicer is nu in balbezit. Folgado begaat een overtreding. Folgado krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Végvári speelt de bal door. Folgado rent richting de bal. Folgado passt de bal met de wreef. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Inworp. de la Rosa met een snelle inworp. Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis geeft een hoge lob. Kutleša krijgt zijn hoofd ertegen. van Kerckhove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 38%, FC KRÁLOVO POLE 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOVADLINA - FC KRÁLOVO POLE 0:0

47e minuut.
Dalyan onderschept slim de pass. Inworp. Šmicer met een snelle inworp. Kudela rent richting de bal. Kudela geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Purer speelt de bal door. Kudela speelt de bal door. Šmicer heeft problemen om de bal te vangen. Šmicer geeft een hoge lob. Berteloot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Végvári passt de bal zonder na te denken. Dalyan rent richting de bal. Dalyan geeft een hoge lob. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
de la Rosa met een sublieme pass. Iosifidis probeert naar een medespeler te passen. Aksnes is nu in balbezit. Kennysson onderschept slim de pass. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. van Kerckhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 46%, FC KRÁLOVO POLE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOVADLINA - FC KRÁLOVO POLE 0:0