Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguiar FC Vavro FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 35.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Pé Canhão geeft een lange en hoge pass. Klíma kopt de bal weg. Daar is Maravilhoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsion is nu in balbezit. Matsion geeft een lange en hoge pass. Buitrago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Serejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jara is nu in balbezit. Matsion verovert de bal door een tackle van achteren. Matsion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguiar FC - Vavro FC 0:1

29e minuut.
Matsion onderschept slim de pass. Jara is nu in balbezit. Radulović probeert naar een medespeler te passen. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Medina geeft de bal voor. Machadinha kopt de bal weg. Matsion speelt de bal door. Klungelig pakt Halenár de bal. Halenár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Radulović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matsion de bal. Cerejeiro is nu in balbezit. Halenár onderschept slim de pass. Halenár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguiar FC 77%, Vavro FC 23%.
Aguiar FC - Vavro FC 0:1

47e minuut.
Gogov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Matsion de bal onder controle te krijgen. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion is nu in balbezit. Matsion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Halenár is nu in balbezit. Buitrago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halenár rent richting de bal. Halenár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Halenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerejeiro is nu in balbezit. Matsion onderschept slim de pass. Halenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Halenár schiet op doel. Buitrago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Matsion heeft problemen om de bal te vangen. Matsion geeft de bal voor. Klungelig pakt Serejo de bal. Gogov is nu in balbezit. Gogov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rudak geeft de bal voor. Halenár heeft problemen om de bal te vangen. Cerejeiro is nu in balbezit. Matsion verovert de bal door een tackle van achteren. Matsion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguiar FC - Vavro FC 0:2

79e minuut.
Klíma heeft problemen om de bal te vangen. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion speelt de bal door. Halenár is nu in balbezit. Halenár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Buitrago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Machadinha rent richting de bal. Matsion verovert de bal door een tackle van achteren. Matsion speelt de bal door. Halenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Halenár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguiar FC - Vavro FC 0:3

84e minuut.
Pollak geeft de bal voor. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak probeert naar een medespeler te passen. Matsion rent richting de bal. Matsion haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Inworp. Gogov met de inworp. Matsion rent richting de bal. Matsion geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguiar FC - Vavro FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguiar FC 69%, Vavro FC 31%.
Aguiar FC - Vavro FC 0:4