Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vavro FC FC KRÁLOVO POLE
Normal Tactiek RADEGAST
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 54.9
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Purer met een sublieme pass. Berteloot rent richting de bal. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel. Barlyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kudela rent richting de bal. Gogov verovert de bal door een tackle van achteren. Gogov speelt de bal door. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Breuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Breuer passt de bal in één keer door. Lanciotti speelt de bal door. Michlík rent richting de bal. Michlík geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Domínguez passt de bal zonder na te denken. Manolache speelt de bal door. Lanciotti met een sublieme pass. Kudela rent richting de bal. Kudela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gogov rent richting de bal. Berteloot onderschept slim de pass. Berteloot passt de bal in één keer door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Rudak speelt de bal door. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lanciotti zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lanciotti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lanciotti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Manolache onderschept slim de pass. Manolache probeert naar een medespeler te passen. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Batta passt de bal met de wreef. Purer is nu in balbezit. Purer passt de bal in één keer door. Daar is Kudela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Purer geeft de bal voor. Ziętara verovert de bal door een tackle van achteren. Šmicer kopt de bal weg. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Barlyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rudak passt de bal in één keer door. Radulović rent richting de bal. Radulović passt de bal met de wreef. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gogov probeert naar een medespeler te passen. Šmicer rent richting de bal. Šmicer passt de bal in één keer door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 62%, FC KRÁLOVO POLE 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 0:0

46e minuut.
Radulović passt de bal met de wreef. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela passt de bal in één keer door. Berteloot heeft problemen om de bal te vangen. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Barlyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 0:1

49e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer rent richting de bal. Purer met een sublieme pass. Kudela is nu in balbezit. Kudela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Breuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez met een sublieme pass. Kudela is nu in balbezit. Kudela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Michlík kopt de bal weg. Purer speelt de bal door. Čierny rent richting de bal. Kudela rent richting de bal. Kudela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Vavrek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 0:2

64e minuut.
Breuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer verovert de bal door een tackle van achteren. Purer probeert naar een medespeler te passen. Kudela heeft problemen om de bal te vangen. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Barlyak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 0:3

65e minuut.
Breuer speelt de bal door. Pollak speelt de bal door. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. van Kerckhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 1:3

68e minuut.
Vavrek rent richting de bal. Vavrek geeft een hoge lob. Rudak kopt de bal weg. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski schiet op doel. van Kerckhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domínguez onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 2:3

70e minuut.
Berteloot kopt de bal weg. Kudela is nu in balbezit. Daar is Kudela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudela schiet op doel. Barlyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Purer passt de bal zonder na te denken. Kudela rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vavrek ... Strafschop! Vavrek krijgt een gele kaart. Kudela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barlyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 2:4

86e minuut.
Purer onderschept slim de pass. Purer probeert naar een medespeler te passen. Kudela is nu in balbezit. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Barlyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 2:5

88e minuut.
Matsion passt de bal met de wreef. Rudak rent richting de bal. Rudak speelt de bal door. Matsion rent richting de bal. Matsion geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Kerckhove bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 60%, FC KRÁLOVO POLE 40%.
Vavro FC - FC KRÁLOVO POLE 2:5