Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cromos KOVADLINA
Normal Tactiek IS-3
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 60.5
weak Schieten incredible
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Şinaz is nu in balbezit. Şinaz geeft een hoge lob. Végvári speelt de bal door. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:1

5e minuut.
Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords onderschept slim de pass. Akords geeft de bal voor. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:2

6e minuut.
Kutleša onderschept slim de pass. Kutleša geeft een hoge lob. de Melo kan de bal niet met de borst controleren. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
de la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa geeft een lange en hoge pass. Carneiro kopt de bal weg. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Akords probeert naar een medespeler te passen. de la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. de la Rosa speelt de bal door. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:3

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Végvári speelt de bal door. Kennysson rent richting de bal. Kennysson draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Real Sampaio is nu in balbezit. Matušek onderschept slim de pass. Matušek passt de bal met de wreef. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:4

17e minuut.
Fortinho geeft een lange en hoge pass. Folgado rent richting de bal. Folgado passt de bal in één keer door. Kennysson heeft problemen om de bal te vangen. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:5

17e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Real Sampaio heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša rent richting de bal. Kutleša schiet op doel. Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Matušek is nu in balbezit. de Melo rent richting de bal. Folgado onderschept slim de pass. Folgado met een sublieme pass. Kennysson speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Fortinho kopt de bal weg. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári passt de bal in één keer door. Kennysson probeert de bal met de borst te controleren. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Akords onderschept slim de pass. Akords probeert naar een medespeler te passen. Kennysson rent richting de bal. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Akords passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kennysson de bal. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Şinaz geeft de bal voor. Kennysson controleert de bal met de borst. Folgado geeft een lange en hoge pass. Kutleša rent richting de bal. Kutleša schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Agulheiro met een harde bal richting middenveld. Folgado kopt de bal weg. Kennysson rent richting de bal. Kennysson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:6

30e minuut.
Jianli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianli geeft een hoge lob. Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:7

31e minuut.
met een sublieme pass. Real Sampaio heeft problemen om de bal te vangen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro bokst de bal weg. Kennysson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:8

33e minuut.
Poladov speelt de bal door. Kutleša rent richting de bal. Kutleša passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kennysson de bal. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:9

34e minuut.
Cueca is nu in balbezit. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša rent richting de bal. Kennysson rent richting de bal. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:10

36e minuut.
Cueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári onderschept slim de pass. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Végvári passt de bal in één keer door. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson schiet op doel. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:11

37e minuut.
de la Rosa speelt de bal door. Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:12

38e minuut.
Klungelig pakt Cueca de bal. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Folgado speelt de bal door. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:13

39e minuut.
met een sublieme pass. Real Sampaio heeft problemen om de bal te vangen. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša rent richting de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
de Melo kopt de bal weg. Végvári met een sublieme pass. Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Folgado passt de bal in één keer door. Végvári geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kennysson onderschept slim de pass. Kennysson passt de bal met de wreef. Kutleša rent richting de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 88%, KOVADLINA 12%.
Cromos - KOVADLINA 0:14

47e minuut.
de Melo is nu in balbezit. Folgado is nu in balbezit. Folgado passt de bal in één keer door. Kennysson rent richting de bal. Kennysson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Matušek verovert de bal door een tackle van achteren. Végvári met een sublieme pass. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado geeft een hoge lob. Kutleša maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:15

52e minuut.
Klungelig pakt Real Sampaio de bal. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa passt de bal met de wreef. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:16

52e minuut.
Real Sampaio geeft een hoge lob. de la Rosa kopt de bal weg. Daar is Real Sampaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson draait met de bal, schiet en ... Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa passt de bal zonder na te denken. Kutleša rent richting de bal. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:17

57e minuut.
Folgado met de inworp. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kennysson de bal. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kennysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:18

57e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kutleša de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Matušek kopt de bal weg. Klungelig pakt Şinaz de bal. Şinaz passt de bal in één keer door. Folgado rent richting de bal. Folgado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:19

61e minuut.
Cueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kennysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carneiro rent richting de bal. Carneiro geeft een lange en hoge pass. Jianli geeft een lange en hoge pass. Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kennysson rent richting de bal. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:20

64e minuut.
Jianli probeert naar een medespeler te passen. de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa passt de bal in één keer door. Kutleša heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kennysson rent richting de bal. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:21

66e minuut.
Inworp. Akords met de inworp. de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:22

67e minuut.
Kutleša passt de bal in één keer door. Folgado rent richting de bal. Folgado passt de bal met de wreef. Kennysson rent richting de bal. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
de la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. de la Rosa passt de bal met de wreef. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Aviz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Folgado zal de hoekschop nemen. Kutleša maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:23

69e minuut.
Kennysson passt de bal in één keer door. Akords rent richting de bal. Akords met een sublieme pass. Kutleša rent richting de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:24

70e minuut.
Akords kopt de bal weg. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:25

71e minuut.
passt de bal met de wreef. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Akords zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Rosa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa passt de bal in één keer door. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:26

75e minuut.
de la Rosa passt de bal zonder na te denken. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša passt de bal met de wreef. Daar is Kennysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kennysson draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:27

76e minuut.
Folgado met de inworp. Végvári speelt de bal door. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:28

77e minuut.
Akords is nu in balbezit. Akords passt de bal zonder na te denken. Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:29

78e minuut.
Kennysson onderschept slim de pass. Folgado geeft een hoge lob. Akords met een sublieme pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Folgado probeert naar een medespeler te passen. de la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Rosa passt de bal zonder na te denken. Kutleša kan de bal niet met de borst controleren. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Cueca met een sublieme pass. Real Sampaio rent richting de bal. Matušek verovert de bal door een tackle van achteren. Matušek geeft een lange en hoge pass. Kutleša kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agulheiro met een harde bal richting middenveld. Akords kopt de bal weg. Kutleša rent richting de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Agulheiro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Jianli geeft de bal voor. Daar is Kennysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson rent richting de bal. Kennysson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:30

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Agulheiro niet meer kan verder spelen. Barriguinha komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Fortinho geeft de bal voor. Kutleša probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kennysson de bal. Kennysson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - KOVADLINA 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 88%, KOVADLINA 12%.
Cromos - KOVADLINA 0:31