Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOVADLINA Vavro FC
IS-3 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 46.7
incredible Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Ziętara speelt de bal door. Folgado geeft de bal voor. Klungelig pakt Vavrek de bal. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folgado met een snelle inworp. Végvári is nu in balbezit. Végvári geeft een hoge lob. Kutleša springt en kopt de bal. Ríšik bokst de bal weg. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kennysson rent richting de bal. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 2:0

16e minuut.
Verstraten is nu in balbezit. Verstraten speelt de bal door. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matušek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hrabia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kudrawiec kopt de bal weg. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Poladov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kudrawiec zal de hoekschop nemen. Pszczołowski krijgt zijn hoofd ertegen. Gilmour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kennysson is nu in balbezit. Kennysson geeft een lange en hoge pass. Akords geeft de bal voor. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. Ríšik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 3:0

28e minuut.
Kutleša heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša passt de bal met de wreef. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Ríšik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 4:0

30e minuut.
Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords passt de bal met de wreef. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. Ríšik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Verstraten is nu in balbezit. Verstraten met een sublieme pass. Kudrawiec speelt de bal door. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gogov kopt de bal weg. Végvári heeft problemen om de bal te vangen. Végvári speelt de bal door. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Végvári speelt de bal door. Kutleša rent richting de bal. Kutleša probeert naar een medespeler te passen. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 5:0

40e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado geeft een hoge lob. Ziętara heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 6:0

41e minuut.
Ziętara geeft de bal voor. Iosifidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kutleša de bal. Kutleša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 7:0

43e minuut.
Kutleša passt de bal zonder na te denken. Kennysson is nu in balbezit. Vavrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ziętara de bal. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 37%, Vavro FC 63%.
KOVADLINA - Vavro FC 7:0

47e minuut.
Iosifidis speelt de bal door. Végvári is nu in balbezit. Végvári passt de bal zonder na te denken. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 8:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gilmour trapt de bal weg. Akords kopt de bal weg. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Akords passt de bal met de wreef. Daar is Iosifidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iosifidis geeft een lange en hoge pass. Kennysson probeert naar een medespeler te passen. Végvári geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Iosifidis rent richting de bal. Iosifidis passt de bal met de wreef. Kennysson rent richting de bal. Kennysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 9:0

57e minuut.
Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović met een sublieme pass. Matsion controleert de bal met de borst. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Folgado probeert de bal met de borst te controleren. Folgado probeert naar een medespeler te passen. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Ríšik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 10:0

64e minuut.
Daar is Verstraten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša onderschept slim de pass. Kutleša passt de bal zonder na te denken. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson haalt uit met een fantastische trap. Ríšik bokst de bal weg.

67e minuut.
Ziętara kan de bal niet met de borst controleren. Kennysson is nu in balbezit. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Ríšik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 11:0

70e minuut.
Akords geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kennysson de bal. Kutleša rent richting de bal. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 12:0

71e minuut.
Ziętara probeert de bal aan de voet te houden. Kennysson kopt de bal weg. Radulović heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Folgado met een sublieme pass. Akords rent richting de bal. Akords passt de bal in één keer door. Kennysson rent richting de bal. Kennysson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kutleša passt de bal zonder na te denken. Iosifidis rent richting de bal. Iosifidis passt de bal met de wreef. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson schiet op doel. Ríšik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Akords geeft een hoge lob. Kennysson kopt de bal weg. Matsion heeft problemen om de bal te vangen. Kutleša rent richting de bal. Kutleša draait met de bal, schiet en ... Ríšik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 13:0

79e minuut.
Folgado heeft problemen om de bal te vangen. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson passt de bal zonder na te denken. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Gogov geeft een hoge lob. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári passt de bal in één keer door. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ziętara passt de bal met de wreef. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords geeft een lange en hoge pass. Kennysson springt en kopt de bal. Ríšik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Ríšik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - Vavro FC 14:0

83e minuut.
Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia passt de bal met de wreef. Végvári onderschept slim de pass. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ríšik geeft de bal voor. de la Rosa kopt de bal weg. Akords is nu in balbezit. Akords geeft een lange en hoge pass. Kutleša maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Radulović kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalyan de bal. Pszczołowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 26%, Vavro FC 74%.
KOVADLINA - Vavro FC 14:0