Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KRÁLOVO POLE Cromos
RADEGAST Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 20.9
outstanding Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Citerio passt de bal met de wreef. Daar is Aksnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksnes geeft een hoge lob. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Barriguinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Purer bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koromilas de bal. Koromilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 1:0

16e minuut.
Lanciotti passt de bal in één keer door. Purer is nu in balbezit. Purer passt de bal zonder na te denken. Kudela is nu in balbezit. Kudela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kudela rent richting de bal. Kudela passt de bal in één keer door. Purer speelt de bal door. Koromilas heeft problemen om de bal te vangen. Koromilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Koromilas de bal. Purer bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer passt de bal met de wreef. Kudela is nu in balbezit. Kudela draait met de bal, schiet en ... Barriguinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 3:0

22e minuut.
Šmicer speelt de bal door. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela passt de bal zonder na te denken. Koromilas rent richting de bal. Koromilas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Koromilas kopt de bal weg. Manolache geeft de bal voor. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Barriguinha bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Koromilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudela rent richting de bal. Aviz is nu in balbezit. Kudela verovert de bal door een tackle van achteren. Kudela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aviz met een sublieme pass. Póvoas is nu in balbezit. Batta verovert de bal door een tackle van achteren. Batta geeft de bal voor. Koromilas maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Fortinho rent richting de bal. Kudela verovert de bal door een tackle van achteren. Šmicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmicer geeft de bal voor. Koromilas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barriguinha bokst de bal weg.

38e minuut.
Manolache speelt de bal door. Daar is Batta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batta passt de bal met de wreef. Kudela is nu in balbezit. Kudela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Šmicer met een snelle inworp. Purer rent richting de bal. Purer passt de bal zonder na te denken. Kudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Barriguinha bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šmicer neemt de hoekschop. Koromilas rent richting de bal. Koromilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 4:0

44e minuut.
Šmicer met de inworp. Purer rent richting de bal. Purer speelt de bal door. Kudela rent richting de bal. Kudela haalt uit met een fantastische trap. Barriguinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Romeiras is nu in balbezit. Koromilas onderschept slim de pass. Purer rent richting de bal. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Barriguinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 11%, Cromos 89%.
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 4:0

47e minuut.
Real Sampaio is nu in balbezit. Lanciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lanciotti met een sublieme pass. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 5:0

50e minuut.
Inworp. Berteloot komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Aviz geeft een hoge lob. Inworp. Manolache met een snelle inworp. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Barriguinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Manolache rent richting de bal. Manolache geeft een hoge lob. Koromilas controleert de bal met de borst. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 6:0

54e minuut.
Cueca met een sublieme pass. Quintino bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot passt de bal zonder na te denken. Koromilas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 7:0

57e minuut.
Póvoas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lanciotti passt de bal in één keer door. Purer is nu in balbezit. Purer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barriguinha speelt de bal door. Klungelig pakt Lanciotti de bal. Quintino is nu in balbezit. Lanciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lanciotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Purer bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer geeft de bal voor. Klungelig pakt Fortinho de bal. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Šmicer met de inworp. Berteloot heeft problemen om de bal te vangen. Berteloot geeft de bal voor. Koromilas rent richting de bal. Koromilas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Berteloot passt de bal in één keer door. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas passt de bal met de wreef. Purer rent richting de bal. Purer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lanciotti met een sublieme pass. Daar is Quintino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer geeft een lange en hoge pass. Koromilas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koromilas de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Barriguinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 8:0

73e minuut.
Lanciotti speelt de bal door. Manolache rent richting de bal. Manolache passt de bal met de wreef. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koromilas rent richting de bal. Koromilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 9:0

80e minuut.
Batta met een sublieme pass. Klungelig pakt Berteloot de bal. Fortinho rent richting de bal. Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas schiet op doel. Barriguinha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Fortinho de bal onder controle te krijgen. Cueca kopt de bal weg. Lanciotti probeert naar een medespeler te passen. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
de Melo is nu in balbezit. de Melo geeft de bal voor. Purer kopt de bal weg. Klungelig pakt Koromilas de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lanciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lanciotti speelt de bal door. Purer met een sublieme pass. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Purer bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer probeert naar een medespeler te passen. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KRÁLOVO POLE 14%, Cromos 86%.
FC KRÁLOVO POLE - Cromos 9:0