Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: YACUZA
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1903
A.C.Oltenia Inter-ENA Fagaras
5D.3.6 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
47.5 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Cadre passt de bal in één keer door. Gołyga met een sublieme pass. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon draait met de bal, schiet en ... Gąsior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:1

10e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru passt de bal zonder na te denken. Bieczyński met een sublieme pass. Fillon controleert de bal met de borst. Fillon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mvila met een snelle inworp. Özgür is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu geeft een hoge lob. Tuấn Dũng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mvila passt de bal zonder na te denken. Beldeanu rent richting de bal. Özgür begaat een overtreding. Özgür krijgt een gele kaart. Beldeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazolo kopt de bal weg. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mvila met een sublieme pass. Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özgür. Özgür krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Cadre passt de bal in één keer door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fournarakis geeft een lange en hoge pass. Misiek speelt de bal door. Yusuf is nu in balbezit. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szaleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Szaleniec geeft een hoge lob. Inworp. Koryzna met een snelle inworp. Misiek geeft de bal voor. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mvila geeft de bal voor. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Fillon is nu in balbezit. Fillon draait met de bal, schiet en ... Gąsior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tołyż komt het veld opgelopen. Dordoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 45%, Inter-ENA Fagaras 55%.
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:1

47e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Mvila verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryzna met de inworp. Misiek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kürner de bal. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:2

52e minuut.
Gołyga rent richting de bal. Gołyga geeft een hoge lob. Fillon is nu in balbezit. Fillon haalt uit met een fantastische trap. Gąsior maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Koryzna heeft problemen om de bal te vangen. Mvila onderschept slim de pass. Mvila passt de bal zonder na te denken. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Beldeanu met een sublieme pass. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera rent richting de bal. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru schiet op doel. Gąsior bokst de bal weg.

72e minuut.
Butcaru met een sublieme pass. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu speelt de bal door. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:3

75e minuut.
Herrera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazolo de bal. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:4

81e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu geeft een hoge lob. Gołyga kopt de bal weg. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Fournarakis passt de bal met de wreef. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga passt de bal met de wreef. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. Gąsior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:5

88e minuut.
Koryzna passt de bal zonder na te denken. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Fillon rent richting de bal. Fillon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:6

90e minuut.
Butcaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beldeanu de bal. Beldeanu met een sublieme pass. Mazolo rent richting de bal. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 63%, Inter-ENA Fagaras 37%.
A.C.Oltenia - Inter-ENA Fagaras 0:7