Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: YACUZA
  • Stadion: Plains United Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2815
Plains United A.C.Oltenia
Normal Tactiek 5D.3.6
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.8 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Kürner onderschept slim de pass. Kürner geeft de bal voor. Daar is Yusuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Michaels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kürner met een snelle inworp. Misiek geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ krijgt zijn hoofd ertegen. Buck bokst de bal weg. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:1

5e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf onderschept slim de pass. Creamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf onderschept slim de pass. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dorobanţ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:2

7e minuut.
Canizalez is nu in balbezit. Bojin onderschept slim de pass. Bojin met een sublieme pass. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:3

10e minuut.
Kürner is nu in balbezit. Kürner geeft de bal voor. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ onderschept slim de pass. Dorobanţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bojin met een sublieme pass. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yusuf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yusuf neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:4

16e minuut.
Yusuf geeft de bal voor. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek geeft een lange en hoge pass. Yusuf rent richting de bal. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:5

20e minuut.
Koryzna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Canizalez de bal. Misiek is nu in balbezit. Misiek geeft een hoge lob. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:6

26e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Bojin speelt de bal door. Misiek met een sublieme pass. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:7

27e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour is nu in balbezit. Dorobanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Buck met een sublieme pass. Misiek kopt de bal weg. Daar is Canizalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Michaels heeft problemen om de bal te vangen. Bojin is nu in balbezit. Bojin passt de bal zonder na te denken. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kürner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin speelt de bal door. Yusuf rent richting de bal. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Belfour kopt de bal weg. Creamer probeert de bal aan de voet te houden. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft de bal voor. Belfour probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bojin probeert naar een medespeler te passen. Barry is nu in balbezit. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plains United 92%, A.C.Oltenia 8%.
Plains United - A.C.Oltenia 0:7

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dorobanţ kopt de bal weg. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Michaels rent richting de bal. Michaels geeft de bal voor. Inworp. Koryzna met een snelle inworp. Misiek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:8

55e minuut.
Creamer is nu in balbezit. Yusuf onderschept slim de pass. Yusuf met een sublieme pass. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Michaels geeft een lange en hoge pass. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Yusuf rent richting de bal. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:9

58e minuut.
Bojin speelt de bal door. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ passt de bal met de wreef. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Misiek rent richting de bal. Creamer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Misiek raakt geblesseerd tijdens het duel. Creamer speelt de bal door. Misiek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:10

62e minuut.
Doncu passt de bal zonder na te denken. Praljak rent richting de bal. Doncu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Praljak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Praljak kan niet meer verder spelen. Hume komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Labatt is nu in balbezit. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Belfour heeft problemen om de bal te vangen. Yusuf rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:11

67e minuut.
Sanchez heeft problemen om de bal te vangen. Misiek rent richting de bal. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yusuf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wasielkiewicz komt het veld opgelopen. Buck trapt de bal weg van het doel. Ubis Carandi kopt de bal weg. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ passt de bal met de wreef. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Canizalez verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu onderschept slim de pass. Doncu passt de bal in één keer door. Wasielkiewicz rent richting de bal. Wasielkiewicz draait met de bal, schiet en ... Buck bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hume bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Wasielkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Wasielkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Wasielkiewicz rent richting de bal. Wasielkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bojin is nu in balbezit. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Buck bokst de bal weg.

76e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna met een sublieme pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Michaels geeft een lange en hoge pass. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orefice rent richting de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:12

82e minuut.
Buck probeert naar een medespeler te passen. Herrera kopt de bal weg. Bojin met een sublieme pass. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buck speelt de bal door. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hume kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubis Carandi met een snelle inworp. Koryzna geeft de bal voor. Dorobanţ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - A.C.Oltenia 0:13

89e minuut.
Orefice rent richting de bal. Orefice passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kürner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Labatt is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Bojin speelt de bal door. Daar is Dorobanţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plains United 88%, A.C.Oltenia 12%.
Plains United - A.C.Oltenia 0:13