Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 18:23
  • Competitiewedstrijd: YACUZA
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7244
Inter-ENA Fagaras Plains United
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 18.2
brilliant Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tuấn Dũng speelt de bal door. Klungelig pakt Mazolo de bal. Mazolo geeft een hoge lob. Fillon is nu in balbezit. Fillon schiet op doel. Buck bokst de bal weg.

3e minuut.
Klungelig pakt Amstel de bal. Amstel speelt de bal door. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo geeft de bal voor. Belfour probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gołyga is nu in balbezit. Gołyga passt de bal met de wreef. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis geeft een hoge lob. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 1:0

7e minuut.
Fillon is nu in balbezit. Fillon passt de bal met de wreef. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Michaels de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 2:0

9e minuut.
Creamer rent richting de bal. Fillon onderschept slim de pass. Fillon speelt de bal door. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 3:0

16e minuut.
Canizalez rent richting de bal. Cadre verovert de bal door een tackle van achteren. Cadre passt de bal zonder na te denken. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon draait met de bal, schiet en ... Buck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 4:0

18e minuut.
Fournarakis geeft de bal voor. Fillon kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuấn Dũng de bal. Tuấn Dũng schiet op doel. Buck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 5:0

22e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Fillon onderschept slim de pass. Fillon speelt de bal door. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng schiet op doel. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Creamer de bal. Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Fillon rent richting de bal. Fillon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 6:0

26e minuut.
Klungelig pakt Tuấn Dũng de bal. Creamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 7:0

31e minuut.
Orefice onderschept slim de pass. Cadre onderschept slim de pass. Cadre geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo draait met de bal, schiet en ... Buck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 8:0

33e minuut.
Gołyga geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Fillon rent richting de bal. Fillon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 9:0

35e minuut.
Gołyga rent richting de bal. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Mvila met een sublieme pass. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 10:0

37e minuut.
Sanchez kopt de bal weg. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft de bal voor. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 11:0

40e minuut.
Barry probeert naar een medespeler te passen. LeBlanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga begaat een overtreding. Gołyga krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Orefice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mvila rent richting de bal. Mvila geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 12:0

45e minuut.
Tołyż komt het veld opgelopen. Butcaru komt het veld opgelopen. Dordoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 17%, Plains United 83%.
Inter-ENA Fagaras - Plains United 12:0

46e minuut.
Mazolo speelt de bal door. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż passt de bal in één keer door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Szaleniec is nu in balbezit. Cadre met een sublieme pass. Sanchez heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel. Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Szaleniec probeert naar een medespeler te passen. Gołyga rent richting de bal. Gołyga passt de bal zonder na te denken. Mazolo rent richting de bal. Mazolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 13:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fournarakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belfour met een sublieme pass. Gołyga rent richting de bal. Gołyga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Belfour probeert de bal aan de voet te houden. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis speelt de bal door. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga geeft een lange en hoge pass. Buck bokst de bal weg. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 14:0

62e minuut.
Mazolo geeft een hoge lob. Creamer rent richting de bal. Creamer speelt de bal door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel. Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hume kopt de bal weg. Fournarakis speelt de bal door. Gołyga speelt de bal door. Tołyż rent richting de bal. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sanchez is nu in balbezit. Cadre verovert de bal door een tackle van achteren. Cadre met een sublieme pass. Tołyż rent richting de bal. Tołyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 15:0

67e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel heeft problemen om de bal te vangen. Amstel geeft de bal voor. Tołyż springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 16:0

71e minuut.
Klungelig pakt Creamer de bal. Gołyga met een sublieme pass. Tołyż rent richting de bal. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. Buck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 17:0

73e minuut.
Sanchez kan de bal niet met de borst controleren. Cadre is nu in balbezit. Cadre passt de bal zonder na te denken. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Buck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 18:0

75e minuut.
Mvila met de inworp. Cadre speelt de bal door. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Buck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 19:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amstel met de inworp. Cadre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre geeft een lange en hoge pass. Tołyż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 20:0

84e minuut.
Sanchez probeert de bal aan de voet te houden. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru met een sublieme pass. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft de bal voor. Buck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gołyga probeert de bal met de borst te controleren. Gołyga speelt de bal door. Mazolo probeert de bal aan de voet te houden. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - Plains United 21:0

88e minuut.
Praljak met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sanchez de bal onder controle te krijgen. Canizalez rent richting de bal. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buck met een harde bal richting middenveld. Gołyga met een sublieme pass. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 8%, Plains United 92%.
Inter-ENA Fagaras - Plains United 21:0