Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-17 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Legends Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1322
FK Legends Druskininkai FC
Corneris Tactiek Choke
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
13 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten excellent
solid Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Urbina probeert naar een medespeler te passen. Marčukovas rent richting de bal. Marčukovas met een sublieme pass. Bikas is nu in balbezit. Bikas schiet op doel. Chmielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Giniūnas is nu in balbezit. Giniūnas passt de bal zonder na te denken. Breznay is nu in balbezit. Jadokas rent richting de bal. Jadokas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Breznay onderschept slim de pass. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel. Chmielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 0:1

4e minuut.
Fištić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bučnis komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Díaz López kopt de bal weg. Daar is Marčukovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčukovas passt de bal zonder na te denken. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Urbina probeert naar een medespeler te passen. Jadokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Breznay probeert de bal aan de voet te houden. Chmielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Marčukovas rent richting de bal. Marčukovas probeert naar een medespeler te passen. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 0:2

10e minuut.
Riaubys met de inworp. Breznay met een sublieme pass. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 0:3

14e minuut.
Bikas rent richting de bal. Bikas passt de bal met de wreef. Giniūnas probeert naar een medespeler te passen. Jadokas is nu in balbezit. Jadokas schiet op doel. Chmielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pesci is nu in balbezit. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys verovert de bal door een tackle van achteren. Riaubys draait met de bal, schiet en ... Škleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pâslaru rent richting de bal. Inworp. Giniūnas met een snelle inworp. Breznay rent richting de bal. Breznay schiet op doel. Chmielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jadokas met een sublieme pass. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak probeert naar een medespeler te passen. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel. Chmielewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Bučnis kopt de bal weg. Jadokas rent richting de bal. Breznay rent richting de bal. Breznay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jadokas rent richting de bal. Jadokas schiet op doel. Chmielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Díaz López de bal. Díaz López speelt de bal door. Bikas speelt de bal door. Klungelig pakt Breznay de bal. Breznay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jadokas heeft problemen om de bal te vangen. Jadokas schiet op doel. Chmielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pesci kopt de bal weg. Klungelig pakt Riaubys de bal. Urbina geeft de bal voor. Breznay is nu in balbezit. Breznay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jadokas probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski met een sublieme pass. Riaubys heeft problemen om de bal te vangen. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Škleris trapt de bal weg. Marčukovas kopt de bal weg. Roskoš rent richting de bal. Pesci onderschept slim de pass. Pesci schiet op doel. Škleris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bučnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:3

35e minuut.
Riaubys met de inworp. Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal met de wreef. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Chmielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marčukovas met een sublieme pass. Klungelig pakt Jadokas de bal. Jadokas haalt uit met een fantastische trap. Chmielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:4

36e minuut.
Breznay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekočius komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pesci rent richting de bal. Ambroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikas rent richting de bal. Bikas draait met de bal, schiet en ... Chmielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jadokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:5

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chmielewski niet meer kan verder spelen. Mednyánszky komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Bučnis rent richting de bal. Bučnis geeft een hoge lob. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Mednyánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:6

45e minuut.
Giniūnas rent richting de bal. Giniūnas passt de bal met de wreef. Jadokas rent richting de bal. Jadokas schiet op doel. Mednyánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Legends 71%, Druskininkai FC 29%.
FK Legends - Druskininkai FC 1:7

49e minuut.
Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekočius is nu in balbezit. Bikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekočius is nu in balbezit. Sekočius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jadokas verovert de bal door een tackle van achteren. Jadokas passt de bal zonder na te denken. Sekočius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekočius haalt uit met een fantastische trap. Mednyánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:8

55e minuut.
do Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Bikas onderschept slim de pass. Bikas met een sublieme pass. Jadokas rent richting de bal. Jadokas draait met de bal, schiet en ... Mednyánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Jadokas de bal. Jadokas passt de bal zonder na te denken. Marčukovas probeert naar een medespeler te passen. Bikas is nu in balbezit. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mednyánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Díaz López met een sublieme pass. Giniūnas met een sublieme pass. Marčukovas met een sublieme pass. Bikas rent richting de bal. Bikas draait met de bal, schiet en ... Mednyánszky bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Marčukovas de bal. Marčukovas met een sublieme pass. Bikas rent richting de bal. Sekočius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekočius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Šedurskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekočius probeert naar een medespeler te passen. Bikas is nu in balbezit. Bikas schiet op doel. Mednyánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - Druskininkai FC 1:9

73e minuut.
Pesci is nu in balbezit. Pesci passt de bal in één keer door. Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Riaubys draait met de bal, schiet en ... Škleris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bikas passt de bal met de wreef. Marčukovas is nu in balbezit. Marčukovas passt de bal in één keer door. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Riaubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz López onderschept slim de pass. Díaz López geeft de bal voor. Bikas rent richting de bal. Bikas haalt uit met een fantastische trap. Mednyánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mednyánszky met een sublieme pass. Pesci kopt de bal weg. Riaubys rent richting de bal. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Legends 65%, Druskininkai FC 35%.
FK Legends - Druskininkai FC 1:9