Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-24 19:39
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Colosseum
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3436
SPQR Gorgona
2019b Tactiek Smirnoff Gold
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.7 gemiddelde waardering 33.9
average Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Topór de bal. Dieci onderschept slim de pass. Dieci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komornicki de bal. Komornicki draait met de bal, schiet en ... Štefeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Středa rent richting de bal. Gałuszko onderschept slim de pass. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPQR - Gorgona 0:1

26e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński schiet op doel. Zagubiony probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk probeert naar een medespeler te passen. Molski speelt de bal door. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Başardı is nu in balbezit. Başardı passt de bal met de wreef. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Ślepokura probeert de bal aan de voet te houden. Štefeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPQR 36%, Gorgona 64%.
SPQR - Gorgona 0:1

75e minuut.
Kishna speelt de bal door. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski onderschept slim de pass. Molski met een sublieme pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Topór rent richting de bal. Topór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPQR 31%, Gorgona 69%.
SPQR - Gorgona 0:1