Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-02 01:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ahura Mazda Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3044
Ahura Mazda Fc Demolidor de campeões
Ahura 2.0 Tactiek Ahoo-L
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 35.6
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen poor


7e minuut.
Pantner rent richting de bal. Pantner met een sublieme pass. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñales draait met de bal, schiet en ... Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 1:0

12e minuut.
Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski geeft een lange en hoge pass. Le Saux is nu in balbezit. Le Saux schiet op doel. Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 2:0

14e minuut.
Pantner heeft problemen om de bal te vangen. Pantner passt de bal in één keer door. Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Puñales draait met de bal, schiet en ... Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Le Saux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Saux geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinamite. Le Saux raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomon met een snel genomen vrije trap. Puñales kopt de bal weg. Le Saux probeert de bal met de borst te controleren. Le Saux schiet op doel. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Batata de bal. Le Saux rent richting de bal. Le Saux schiet op doel. Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Asilefe geeft een hoge lob. Barbosa kopt de bal weg. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner onderschept slim de pass. Pantner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dinamite geeft de bal voor. Daar is Asilefe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asilefe passt de bal in één keer door. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ... Paal! Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pantner onderschept slim de pass. Pantner passt de bal zonder na te denken. Grzybowski met een sublieme pass. Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burlacu trapt de bal weg. Salomon kopt de bal weg. Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Acıkan probeert naar een medespeler te passen. Salomon geeft een lange en hoge pass. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel. Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Le Saux is nu in balbezit. Le Saux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Pantner is nu in balbezit. Pantner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 19%, Demolidor de campeões 81%.
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 2:0

46e minuut.
Le Saux rent richting de bal. Le Saux geeft een hoge lob. Pantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantner schiet op doel. Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 3:0

48e minuut.
Le Saux rent richting de bal. Le Saux geeft een lange en hoge pass. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burlacu speelt de bal door. Acıkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rossa de bal. Pantner rent richting de bal. Pantner draait met de bal, schiet en ... Burlacu bokst de bal weg.

53e minuut.
Pantner passt de bal met de wreef. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski geeft een hoge lob. Puñales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 4:0

57e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Le Saux is nu in balbezit. Le Saux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 5:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiš komt het veld opgelopen. Le Saux met de inworp. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski passt de bal in één keer door. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Batata bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Pantner is nu in balbezit. Pantner haalt uit met een fantastische trap. Burlacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Doeltrap. Miraut komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kiš is nu in balbezit. Kiš schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rossa de bal onder controle te krijgen. Pantner is nu in balbezit. Pantner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 6:0

73e minuut.
Socha rent richting de bal. Le Saux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socha raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinamite zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Ceballos bokst de bal weg.

76e minuut.
Le Saux geeft een lange en hoge pass. Rêgo heeft problemen om de bal te vangen. Pantner rent richting de bal. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nimbley komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Asilefe probeert naar een medespeler te passen. Miraut met een sublieme pass. Pantner is nu in balbezit. Pantner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 7:0

84e minuut.
Nimbley heeft problemen om de bal te vangen. Le Saux rent richting de bal. Le Saux geeft de bal voor. Pantner is nu in balbezit. Pantner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Le Saux speelt de bal door. Batata is nu in balbezit. Batata geeft de bal voor. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 8:0

87e minuut.
Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı passt de bal met de wreef. Rêgo rent richting de bal. Pantner verovert de bal door een tackle van achteren. Pantner schiet op doel. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mungurov kopt de bal weg. Klungelig pakt Rêgo de bal. Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Pantner is nu in balbezit. Pantner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 18%, Demolidor de campeões 82%.
Ahura Mazda Fc - Demolidor de campeões 8:0