Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-01 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: NFV20 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4562
NFV20 Prague team
SVH Tactiek Xaomi
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goujon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miranyan speelt de bal door. Daar is Romagnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romagnoli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Romagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Romagnoli passt de bal in één keer door. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:1

18e minuut.
Boysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Cohen geeft een lange en hoge pass. Szydło rent richting de bal. Szydło schiet op doel. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Miranyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christophersen. Miranyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Miranyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruiz Alcocer heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szydło verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer schiet op doel. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kulewski probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:2

35e minuut.
Chiacu geeft een hoge lob. Goujon speelt de bal door. Klungelig pakt Christophersen de bal. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mouridsen speelt de bal door. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan probeert naar een medespeler te passen. Szydło rent richting de bal. Szydło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szydło is nu in balbezit. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan passt de bal met de wreef. Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Piwoński speelt de bal door. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli probeert naar een medespeler te passen. Szydło is nu in balbezit. Szydło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Romagnoli met een snelle inworp. Miranyan speelt de bal door. Szydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydło schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer speelt de bal door. Szydło is nu in balbezit. Szydło schiet op doel. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NFV20 62%, Prague team 38%.
NFV20 - Prague team 0:3

46e minuut.
Miranyan passt de bal zonder na te denken. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli passt de bal met de wreef. Szydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydło draait met de bal, schiet en ... Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Alcocer passt de bal zonder na te denken. Szydło heeft problemen om de bal te vangen. Szydło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miranyan rent richting de bal. Miranyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski geeft een hoge lob. Inworp. Romagnoli met een snelle inworp. Miranyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bjerre is nu in balbezit. Bjerre geeft een lange en hoge pass. Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ruiz Alcocer met een sublieme pass. Szydło rent richting de bal. Myllerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydło verovert de bal door een tackle van achteren. Szydło haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Georgsen met een sublieme pass. Boysen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goujon. Goujon krijgt een gele kaart. Romagnoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macašek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Miranyan onderschept slim de pass. Miranyan speelt de bal door. Szydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydło draait met de bal, schiet en ... Kulewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Myllerup geeft de bal voor. Inworp. Macašek met een snelle inworp. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Szydło kopt de bal weg. Kulewski is nu in balbezit. Ruiz Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Alcocer schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:4

82e minuut.
Heinze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goujon rent richting de bal. Goujon geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruiz Alcocer de bal. Ruiz Alcocer schiet op doel. Georgsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:5

85e minuut.
Kulewski met een sublieme pass. Miranyan met een sublieme pass. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ... Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:6

89e minuut.
Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan passt de bal zonder na te denken. Szydło is nu in balbezit. Szydło schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Prague team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NFV20 56%, Prague team 44%.
NFV20 - Prague team 0:7