Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5511
CSA Steaua 1947 Doumo Arigatou
winger Tactiek Doumo Tactics
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
24.2 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Gollovitzer is nu in balbezit. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Doumo Arigatou 0:1

6e minuut.
Verdeţ rent richting de bal. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Doumo Arigatou 0:2

18e minuut.
Giubbini kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Hoàng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu begaat een overtreding. Hoàng Hà is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kůžička met een snel genomen vrije trap. Porzio kopt de bal weg. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amerighi speelt de bal door. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein geeft de bal voor. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Giubbini kopt de bal weg. Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Doumo Arigatou 0:3

35e minuut.
Giubbini passt de bal met de wreef. Porzio geeft een hoge lob. Daar is Lander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Sagres de bal. Lander rent richting de bal. Sagres rent richting de bal. Gómez Colomer onderschept slim de pass. Lander rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grulski zal de hoekschop nemen. Lander krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Verdeţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Misztela de bal. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Marcel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Doumo Arigatou 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 66%, Doumo Arigatou 34%.
CSA Steaua 1947 - Doumo Arigatou 0:4

46e minuut.
Hoàng Hà heeft problemen om de bal te vangen. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoàng Hà is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

46e minuut.
Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer passt de bal in één keer door. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Giubbini kopt de bal weg. Klungelig pakt Verdeţ de bal. Petschovschi is nu in balbezit. Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Marcel met een harde bal richting middenveld. Gollovitzer kopt de bal weg. Bandeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gollovitzer kopt de bal weg. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbini is nu in balbezit. Giubbini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Giubbini de bal. Giubbini geeft de bal voor. Verdeţ probeert de bal met de borst te controleren. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Amerighi is nu in balbezit. Wierzbicki onderschept slim de pass. Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lander de bal. Lander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 64%, Doumo Arigatou 36%.
CSA Steaua 1947 - Doumo Arigatou 0:4