Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-08 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RANGERS Monumental ARENA.
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4398
DINAMO RANGERS F.C. S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
new generation Tactiek 4-3-3 JUNIORS
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
46.6 gemiddelde waardering 52.8
matig Schieten goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo geeft een hoge lob. Okruta onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grigor passt de bal in één keer door. Zanatta rent richting de bal. Dompedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu onderschept slim de pass. Nedelescu schiet op doel. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lanev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherghelej met een snelle inworp. Mutu heeft problemen om de bal te vangen. Mutu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grönlund kopt de bal weg. Dompedro probeert de bal aan de voet te houden. Dompedro onderschept slim de pass. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu schiet op doel. Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lazăr rent richting de bal. Lazăr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grönlund onderschept slim de pass. Zanatta onderschept slim de pass. Zanatta met een sublieme pass. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 68%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0

46e minuut.
Gruia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Okruta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutu met een snelle inworp. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dompedro geeft een hoge lob. Bilnica kopt de bal weg. Arkas rent richting de bal. Arkas haalt uit met een fantastische trap. Hibić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grönlund kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr schiet op doel. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Leguízamo speelt de bal door. Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal zonder na te denken. Gruia is nu in balbezit. Gruia draait met de bal, schiet en ... Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanatta rent richting de bal. Zanatta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 56%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 44%.
DINAMO RANGERS F.C. - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1