Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drim time Tauzen City
Lp3 Tactiek na bezrybie
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 66.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
Smolarek speelt de bal door. De Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa schiet op doel. Buscan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chłodek heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu met een sublieme pass. Ónody is nu in balbezit. Ónody geeft de bal voor. Garaba springt en kopt de bal. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Larraza passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu speelt de bal door. Ónody rent richting de bal. Ónody geeft een hoge lob. Garaba krijgt zijn hoofd ertegen. Jacoszek bokst de bal weg.

27e minuut.
Garaba rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ioanin ... Strafschop! Garaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ioanin onderschept slim de pass. Garaba neemt de penalty, wat een uithaal! Jacoszek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 0:1

29e minuut.
Chłodek geeft een hoge lob. De Oliveira geeft de bal voor. Tupalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa verovert de bal door een tackle van achteren. Kufa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ónody met een sublieme pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh is nu in balbezit. Virágh draait met de bal, schiet en ... Jacoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 0:2

44e minuut.
Matošević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanusiak zal de hoekschop nemen. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 59%, Tauzen City 41%.
drim time - Tauzen City 1:2

48e minuut.
Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu passt de bal in één keer door. Ónody is nu in balbezit. Ónody geeft een hoge lob. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hanusiak kopt de bal weg. Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chłodek. Chłodek krijgt een gele kaart. Oberlan raakt geblesseerd tijdens het duel. De Oliveira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kufa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
drim time - Tauzen City 2:2

51e minuut.
Hagi geeft de bal voor. Chłodek kopt de bal weg. Daar is Matošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufa is nu in balbezit. Kufa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ónody is nu in balbezit. Ónody passt de bal zonder na te denken. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu passt de bal in één keer door. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een hoge lob. Garaba rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:3

71e minuut.
Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu speelt de bal door. Ónody rent richting de bal. Ónody passt de bal in één keer door. Larraza is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu passt de bal met de wreef. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een lange en hoge pass. Virágh krijgt zijn hoofd ertegen. Jacoszek bokst de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:4

75e minuut.
Bülbüloğlu met een sublieme pass. Ónody rent richting de bal. Ónody met een sublieme pass. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:5

80e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Larraza kopt de bal weg. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:6

82e minuut.
Kufa probeert de bal met de borst te controleren. Matošević probeert naar een medespeler te passen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een lange en hoge pass. Virágh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:7

84e minuut.
Daar is Bülbüloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Ónody rent richting de bal. Ónody geeft een lange en hoge pass. Garaba springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:8

87e minuut.
Klungelig pakt Larraza de bal. Larraza probeert naar een medespeler te passen. Ónody is nu in balbezit. Ónody geeft de bal voor. Garaba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Ónody is nu in balbezit. Ónody geeft een hoge lob. Garaba springt en kopt de bal. Jacoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Tauzen City 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 62%, Tauzen City 38%.
drim time - Tauzen City 2:9