Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Luleto
quattro33 Tactiek a şasea
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Simón passt de bal zonder na te denken. Millet rent richting de bal. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 1:0

8e minuut.
Atencio kopt de bal weg. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 2:0

10e minuut.
Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pelikán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łysiak krijgt een gele kaart. Pelikán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buscemi komt bij de bal en schiet. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 2:1

16e minuut.
Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Atencio is nu in balbezit. Atencio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durmadan de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grădescu neemt de hoekschop. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Łysiak met een snelle inworp. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio passt de bal in één keer door. Millet rent richting de bal. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 3:1

24e minuut.
Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal in één keer door. Łysiak speelt de bal door. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelikán met een snelle inworp. Buscemi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Burduşel met een sublieme pass. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Atencio is nu in balbezit. Atencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 4:1

34e minuut.
Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Czamaran is nu in balbezit. Millet begaat een overtreding. Millet krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zarabi passt de bal met de wreef. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović geeft de bal voor. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu speelt de bal door. Klungelig pakt Łysiak de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 5:1

39e minuut.
Buscemi heeft problemen om de bal te vangen. Zolović onderschept slim de pass. Met opzet legt Kuzorra zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kuzorra naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 37%, Luleto 63%.
WALLACHIA - Luleto 5:1

51e minuut.
Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Millet is nu in balbezit. Met opzet legt Feraru zijn tegenspeler op de grond. Millet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łysiak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Świerblewski kan de bal niet met de borst controleren. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Millet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 6:1

56e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een hoge lob. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 7:1

61e minuut.
Millet kopt de bal weg. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio onderschept slim de pass. Atencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Roma komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zarabi neemt vlug de vrije trap. Świerblewski heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Łysiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Cobas Obarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru onderschept slim de pass. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Durmadan onderschept slim de pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 8:1

83e minuut.
Wachaczewski met een snelle inworp. Simón speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 9:1

86e minuut.
Zarabi geeft de bal voor. Juralovičius rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pelikán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juralovičius krijgt zijn hoofd ertegen. Orava bokst de bal weg.

89e minuut.
Wachaczewski met een sublieme pass. Zolović verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Luleto 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 38%, Luleto 62%.
WALLACHIA - Luleto 10:1