Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Skinwalker Ranch
S-Fl-L Tactiek *Ares *100*
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 8
70 gemiddelde waardering 58.6
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis geeft de bal voor. Flügister kopt de bal weg. Regoje is nu in balbezit. Regoje geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spinatsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Šušnjić rent richting de bal. Šušnjić geeft een hoge lob. Donaubauer geeft een lange en hoge pass. Bărnuţiu geeft een lange en hoge pass. Regoje maakt een snoekduik en kopt de bal. Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Toomingas onderschept slim de pass. Toomingas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duvanovas de bal. Spinatsch verovert de bal door een tackle van achteren. Spinatsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Spinatsch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 1:0

17e minuut.
Dreyer onderschept slim de pass. Dreyer speelt de bal door. Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. Regoje rent richting de bal. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lehmann rent richting de bal. Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 1:1

23e minuut.
Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lehmann geeft een hoge lob. Bamberek is nu in balbezit. Šušnjić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šušnjić krijgt een gele kaart. Bamberek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bamberek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 1:2

28e minuut.
Šušnjić geeft een lange en hoge pass. Eugster bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch verovert de bal door een tackle van achteren. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 2:2

30e minuut.
Daar is Lehmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spinatsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Pitzalis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

31e minuut.
Morrison kopt de bal weg. Šušnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić passt de bal in één keer door. Pitzalis rent richting de bal. Pitzalis geeft een hoge lob. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spinatsch probeert de bal met de borst te controleren. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Morrison met een sublieme pass. Toomingas is nu in balbezit. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Diğmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 2:3

38e minuut.
Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski passt de bal in één keer door. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis geeft een hoge lob. Spinatsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Peterelli speelt de bal door. Šušnjić rent richting de bal. Šušnjić geeft een lange en hoge pass. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch schiet op doel. Waldvogel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 31%, Skinwalker Ranch 69%.
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 2:3

46e minuut.
Clown komt het veld opgelopen. Ottosen komt het veld opgelopen. Curcio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Šušnjić passt de bal zonder na te denken. Pitzalis rent richting de bal. Pitzalis passt de bal zonder na te denken. Daar is Clown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 3:3

58e minuut.
Lehmann met een snelle inworp. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciauşoiu. Ciauşoiu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Morrison passt de bal in één keer door. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis passt de bal zonder na te denken. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Curcio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehmann geeft een hoge lob. Dreyer rent richting de bal. Bamberek rent richting de bal. Bamberek schiet op doel. Diğmat bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Curcio de bal. Clown is nu in balbezit. Clown passt de bal zonder na te denken. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Toomingas onderschept slim de pass. Ciauşoiu rent richting de bal. Toomingas onderschept slim de pass. Toomingas geeft de bal voor. Spinatsch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pitzalis geeft de bal voor. Curcio onderschept slim de pass. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... Waldvogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Flügister maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 46%, Skinwalker Ranch 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Clown met een sublieme pass. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis speelt de bal door. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel. Waldvogel bokst de bal weg. Spinatsch rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

94e minuut.
Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski met een sublieme pass. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 36%, Skinwalker Ranch 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 3:3

108e minuut.
Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pitzalis de bal. Pitzalis geeft de bal voor. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

110e minuut.
Clown kopt de bal weg. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 4:3

116e minuut.
Šušnjić speelt de bal door. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis passt de bal in één keer door. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 38%, Skinwalker Ranch 62%.
CHROBRY_1946 - Skinwalker Ranch 4:3