Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Birds Youth Horses
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Amponsah passt de bal zonder na te denken. Amarfio bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub onderschept slim de pass. Debrah rent richting de bal. Debrah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Youth Horses 0:1

9e minuut.
Amponsah met de inworp. Klungelig pakt Gawu de bal. Gawu geeft de bal voor. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Youth Horses 0:2

15e minuut.
Bawa rent richting de bal. Sani onderschept slim de pass. Sani met een sublieme pass. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani is nu in balbezit. Amarfio rent richting de bal. Debrah is nu in balbezit. Debrah draait met de bal, schiet en ... Baffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Debrah verovert de bal door een tackle van achteren. Sani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bawa. Sani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sogbey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Issah komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Yacub kan de bal niet met de borst controleren. Amarfio rent richting de bal. Yacub onderschept slim de pass. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Youth Horses 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 67%, Youth Horses 33%.
Daft Birds - Youth Horses 0:3

57e minuut.
Issah passt de bal met de wreef. Sani is nu in balbezit. Sani passt de bal zonder na te denken. Debrah is nu in balbezit. Debrah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Youth Horses 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 52%, Youth Horses 48%.
Daft Birds - Youth Horses 0:4