Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-14 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Alianza_TLV Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4531
Alianza_TLV ERECTROSHOCK F.C.
541 Tactiek 4-4-2 LW
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.5 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Inworp. Arteaga met de inworp. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Pechač krijgt zijn hoofd ertegen. Tamashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft een hoge lob. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechač is nu in balbezit. Pechač schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pechač haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez geeft een hoge lob. Hulewicz speelt de bal door. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Tamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arteaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamashiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Murawa passt de bal met de wreef. Arteaga rent richting de bal. Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Arteaga geeft een hoge lob. Tamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pechač rent richting de bal. Pechač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 0:1

13e minuut.
Lira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra onderschept slim de pass. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Tapiolinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Lira maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arteaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hulewicz geeft de bal voor. Pechač rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 0:2

27e minuut.
Traverso geeft een hoge lob. Daar is Odhiambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap. Tapiolinna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 1:2

38e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidal. Vidal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 54%, ERECTROSHOCK F.C. 46%.
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 1:2

46e minuut.
bin Khairuddin komt het veld opgelopen. Kuśmierski komt het veld opgelopen. Kuśmierski speelt de bal door. Pechač bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač geeft een lange en hoge pass. Tamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuśmierski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 1:3

48e minuut.
Pechač passt de bal met de wreef. Arteaga met een sublieme pass. Kuśmierski is nu in balbezit. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga met een sublieme pass. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap. Tamashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Bitang speelt de bal door. Pechač rent richting de bal. Pechač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 1:4

58e minuut.
Yupanqui geeft de bal voor. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hulewicz is nu in balbezit. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski draait met de bal, schiet en ... Tamashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
bin Khairuddin geeft een hoge lob. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechač verovert de bal door een tackle van achteren. Pechač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 1:5

64e minuut.
Díaz komt het veld opgelopen. Echenique komt het veld opgelopen. Bernales komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Espinoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinglo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 57%, ERECTROSHOCK F.C. 43%.
Alianza_TLV - ERECTROSHOCK F.C. 1:5