Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orešanskí diabli Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3588
orešanskí diabli FC lurimi
junior Tactiek uutočná
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 47.7
adequate Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen weak


8e minuut.
Hamas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleury met een snelle inworp. Damião rent richting de bal. Damião geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Had de bal. Had draait met de bal, schiet en ... Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crnčević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Had krijgt zijn hoofd ertegen. Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:1

10e minuut.
Stąporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski passt de bal met de wreef. Crnčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnčević geeft een lange en hoge pass. Had springt en kopt de bal. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:2

14e minuut.
Ciuchiţă met een sublieme pass. Had probeert naar een medespeler te passen. Daar is Had, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Had draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:3

18e minuut.
Stąporski met een sublieme pass. Had heeft problemen om de bal te vangen. Truhan is nu in balbezit. Had onderschept slim de pass. Had draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pohančeník speelt de bal door. Fleury kopt de bal weg. Had controleert de bal met de borst. Had haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:4

26e minuut.
Fleury geeft de bal voor. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião passt de bal met de wreef. Stąporski rent richting de bal. Stąporski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:5

27e minuut.
Tomuško geeft een hoge lob. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi geeft een hoge lob. Had heeft problemen om de bal te vangen. Had haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:6

33e minuut.
Had rent richting de bal. Had passt de bal in één keer door. Stąporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski schiet op doel. Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

35e minuut.
Rondič met een snelle inworp. Ciuchiţă met een sublieme pass. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski rent richting de bal. Stąporski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ciuchiţă passt de bal met de wreef. Stąporski is nu in balbezit. Stąporski speelt de bal door. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pohančeník met een harde bal richting middenveld. Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Fleury met een sublieme pass. Daar is Had, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Had draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Crnčević probeert naar een medespeler te passen. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 65%, FC lurimi 35%.
orešanskí diabli - FC lurimi 0:7

48e minuut.
Crnčević rent richting de bal. Crnčević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valanský de bal. Had is nu in balbezit. Had schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião geeft de bal voor. Crnčević kopt de bal weg. Daar is Had, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Had schiet op doel. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski rent richting de bal. Truhan onderschept slim de pass. Had verovert de bal door een tackle van achteren. Had haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník bokst de bal weg.

59e minuut.
Valanský passt de bal met de wreef. Sčíranko probeert de bal aan de voet te houden. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sčíranko de bal onder controle te krijgen. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ciuchiţă geeft een hoge lob. Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski rent richting de bal. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zahorecz met de inworp. Ciuchiţă met een sublieme pass. Stąporski is nu in balbezit. Had is nu in balbezit. Had haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:8

75e minuut.
Rondič geeft de bal voor. Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Fleury passt de bal met de wreef. Had is nu in balbezit. Had draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Doeltrap. Filip komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Fleury is nu in balbezit. Fleury geeft een lange en hoge pass. Had is nu in balbezit. Had haalt uit met een fantastische trap. Filip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Zahorecz geeft een lange en hoge pass. Hamas probeert de bal met de borst te controleren. Had is nu in balbezit. Had draait met de bal, schiet en ... Filip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Fleury kopt de bal weg. Truhan probeert de bal met de borst te controleren. Had rent richting de bal. Had haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC lurimi 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 77%, FC lurimi 23%.
orešanskí diabli - FC lurimi 0:9