Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Luigi Ferraris
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8094
Grande Sampdoria heilige
Dragon Tactiek 343
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.1 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Uzan rent richting de bal. Uzan passt de bal met de wreef. Piragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua geeft een hoge lob. Antiman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
López Barón kopt de bal weg. Tempowski heeft problemen om de bal te vangen. Tonoli onderschept slim de pass. Cea rent richting de bal. Cea draait met de bal, schiet en ... Hahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jup met de inworp. Piragua is nu in balbezit. Piragua probeert naar een medespeler te passen. Antiman is nu in balbezit. Antiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - heilige 0:1

17e minuut.
Kolínský passt de bal zonder na te denken. Jup rent richting de bal. Jup geeft een hoge lob. Antiman maakt een snoekduik en kopt de bal. Gerasimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - heilige 0:2

18e minuut.
Cea probeert naar een medespeler te passen. López Barón is nu in balbezit. Antiman begaat een overtreding. Antiman krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Parashkevov speelt de bal door. Hodge met een sublieme pass. Prazeres rent richting de bal. Cea rent richting de bal. Cea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Amigo Ferreiro probeert naar een medespeler te passen. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Tonoli is nu in balbezit. López Barón rent richting de bal. López Barón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Uzan met een sublieme pass. Piragua is nu in balbezit. Piragua passt de bal zonder na te denken. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Becker geeft de bal voor. Antiman kopt de bal weg. Anev heeft problemen om de bal te vangen. Piragua rent richting de bal. Piragua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Zehtinski de bal. Dybas is nu in balbezit. Dybas passt de bal met de wreef. Piragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zehtinski rent richting de bal. Ben Jor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dybas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 54%, heilige 46%.
Grande Sampdoria - heilige 0:2

47e minuut.
Antiman probeert naar een medespeler te passen. Jup rent richting de bal. Jup met een sublieme pass. Antiman is nu in balbezit. Antiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jup met een sublieme pass. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua is nu in balbezit. Piragua schiet op doel. Gerasimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - heilige 0:3

52e minuut.
Uzan rent richting de bal. Uzan speelt de bal door. Piragua is nu in balbezit. Piragua draait met de bal, schiet en ... Gerasimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - heilige 0:4

54e minuut.
Anev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jup met de inworp. Daar is Piragua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piragua geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Parashkevov de bal. Parashkevov probeert naar een medespeler te passen. López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón haalt uit met een fantastische trap. Hahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón heeft problemen om de bal te vangen. Tonoli rent richting de bal. Tonoli schiet op doel. Hahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - heilige 1:4

60e minuut.
Parashkevov heeft problemen om de bal te vangen. Parashkevov passt de bal zonder na te denken. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli draait met de bal, schiet en ... López Barón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hodge rent richting de bal. Parashkevov onderschept slim de pass. Uzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov verovert de bal door een tackle van achteren. Parashkevov passt de bal zonder na te denken. Hahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Becker geeft de bal voor. Anev is nu in balbezit. Anev geeft de bal voor. Antiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antiman haalt uit met een fantastische trap. Gerasimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. López Barón stond buitenspel. Kolínský neemt vlug de vrije trap. Antiman kopt de bal weg. Dybas is nu in balbezit. Dybas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Parashkevov is nu in balbezit. Parashkevov passt de bal met de wreef. Cea is nu in balbezit. Cea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Uzan de bal. Anev verovert de bal door een tackle van achteren. Anev met een sublieme pass. Cea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cea schiet op doel. Hahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft de bal voor. Klungelig pakt Tempowski de bal. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kolínský passt de bal zonder na te denken. Jup is nu in balbezit. Jup speelt de bal door. Piragua is nu in balbezit. Piragua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 49%, heilige 51%.
Grande Sampdoria - heilige 1:4