Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fráguas VNP Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1075
Fráguas VNP Estrela da Vila
352 Tactiek TEMPORADA 2023
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.6 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Lazzeroni met een sublieme pass. Daar is Alfredo Jaconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfredo Jaconi speelt de bal door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alfredo Jaconi controleert de bal met de borst. Rinaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzeroni rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gaidarov probeert naar een medespeler te passen. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Ahilie is nu in balbezit. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi schiet op doel. Zubiarre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Alfredo Jaconi probeert naar een medespeler te passen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Zubiarre bokst de bal weg. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Estrela da Vila 0:1

31e minuut.
Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidarov onderschept slim de pass. Gaidarov speelt de bal door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zubiarre met een harde bal richting middenveld. Arriaga kopt de bal weg. Alfredo Jaconi probeert de bal aan de voet te houden. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel. Zubiarre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Pedras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lazzeroni is nu in balbezit. Lazzeroni passt de bal met de wreef. Gaidarov speelt de bal door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Zubiarre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rinaldi de bal. Zubiarre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Estrela da Vila 0:2

38e minuut.
Boxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga speelt de bal door. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sabas geeft de bal voor. Crespillo controleert de bal met de borst. Gaidarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidarov geeft een hoge lob. Ahilie kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fráguas VNP 66%, Estrela da Vila 34%.
Fráguas VNP - Estrela da Vila 0:2

48e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Estrela da Vila 0:3

55e minuut.
Crespillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidarov geeft een hoge lob. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Buitenspel voor Ahilie. Goede buitenspelval van de verdediging. Alibayiv komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pedras geeft een lange en hoge pass. Sabas probeert de bal aan de voet te houden. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een hoge lob. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel. Zubiarre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Ceará komt het veld opgelopen. Bukvić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alibayiv rent richting de bal. Bukvić rent richting de bal. Bukvić probeert naar een medespeler te passen. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap. Zubiarre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moreno komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Westad geeft een hoge lob. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv passt de bal zonder na te denken. Bukvić is nu in balbezit. Bukvić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Ventura komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Peralta rent richting de bal. Boxall rent richting de bal. Boxall passt de bal in één keer door. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv schiet op doel. Zubiarre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Zubiarre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Estrela da Vila 0:4

88e minuut.
Bukvić rent richting de bal. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv passt de bal zonder na te denken. Bukvić heeft problemen om de bal te vangen. Bukvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fráguas VNP 77%, Estrela da Vila 23%.
Fráguas VNP - Estrela da Vila 0:4