Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:20
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Berry Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4243
Beránci Autofakerovice HC JZD
change Tactiek útočný mrak
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen average


4e minuut.
Šimák met een sublieme pass. Stanko is nu in balbezit. Vinklář verovert de bal door een tackle van achteren. Vinklář haalt uit met een fantastische trap. Lynge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Třebízský passt de bal met de wreef. Necid heeft problemen om de bal te vangen. Necid passt de bal met de wreef. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Autofakerovice HC JZD 1:0

18e minuut.
Čulík met een sublieme pass. Berousek heeft problemen om de bal te vangen. Moráň is nu in balbezit. Berousek verovert de bal door een tackle van achteren. Berousek schiet op doel. Kroča probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jericho heeft problemen om de bal te vangen. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Autofakerovice HC JZD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 35%, Autofakerovice HC JZD 65%.
Beránci - Autofakerovice HC JZD 2:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Třebízský de bal onder controle te krijgen. Pelikán rent richting de bal. Třebízský begaat een overtreding. Třebízský krijgt een gele kaart. Pelikán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelikán komt bij de bal en schiet. Lynge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krupka geeft de bal voor. Lynge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Červ met een sublieme pass. Dražan is nu in balbezit. do Salqueiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, do Salqueiro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! do Salqueiro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Dražan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelikán wilt de vrije trap nemen. Daar is Šikal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinklář bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinklář haalt uit met een fantastische trap. Lynge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Autofakerovice HC JZD 2:1

49e minuut.
Vinklář rent richting de bal. Pelikán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čulík. Čulík krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Šikal probeert naar een medespeler te passen. Had rent richting de bal. Čulík maakt een afschuwelijke overtreding. Čulík krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Had wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Had kan niet meer verder spelen. Čulík met een sublieme pass. Portáš komt het veld opgelopen. Inworp. Scarsi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dražan bereikt de bal nog maar net als eerste. Červ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dražan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Portáš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinklář rent richting de bal. Vinklář haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Scarsi rent richting de bal. Necid geeft de bal voor. Tyčka kopt de bal weg. Scarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Šikal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinklář bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinklář draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 41%, Autofakerovice HC JZD 59%.
Beránci - Autofakerovice HC JZD 2:1