Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cosmos Kick Field
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5328
BlueStar FC Chrüzbandriisser
21072022 Tactiek 3-4-3
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
43 gemiddelde waardering 45.1
uitmuntend Schieten uitstekend
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli verovert de bal door een tackle van achteren. Verhüterli passt de bal met de wreef. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel schiet op doel. Lory bokst de bal weg.

6e minuut.
Ferrat verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrat geeft een lange en hoge pass. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli draait met de bal, schiet en ... Lory maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 1:0

6e minuut.
Goldner rent richting de bal. Goldner passt de bal zonder na te denken. Zielke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Lory met een sublieme pass. Teufel rent richting de bal. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Wägli rent richting de bal. Wägli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kim geeft een hoge lob. Verhüterli kopt de bal weg. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 2:0

25e minuut.
Ferrat verovert de bal door een tackle van achteren. Krieger onderschept slim de pass. Krieger probeert naar een medespeler te passen. Goldner is nu in balbezit. Goldner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zuffi met een harde bal richting middenveld. Fratschöl kopt de bal weg. Ferrat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 2:1

27e minuut.
Krieger probeert naar een medespeler te passen. Zielke is nu in balbezit. Zielke met een sublieme pass. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lyner met een snelle inworp. Jovanovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratschöl begaat een overtreding. Jovanovic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lyner komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Helios kan de bal niet met de borst controleren. Zuffi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 2:2

35e minuut.
Zielke passt de bal met de wreef. Goldner rent richting de bal. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 2:3

39e minuut.
Lyner bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Helios rent richting de bal. Goldner rent richting de bal. Goldner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald onderschept slim de pass. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Müggeli de bal. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Lory probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 51%, FC Chrüzbandriisser 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 3:3

47e minuut.
Zielke probeert naar een medespeler te passen. Goldner rent richting de bal. Goldner met een sublieme pass. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Imfeld kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jovanovic de bal onder controle te krijgen. Ferrat is nu in balbezit. Teufel rent richting de bal. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Krieger passt de bal in één keer door. Jovanovic rent richting de bal. Jovanovic passt de bal in één keer door. Krieger is nu in balbezit. Krieger draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sieber is nu in balbezit. Sieber passt de bal zonder na te denken. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Goldner rent richting de bal. Goldner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zuffi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jovanovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krieger rent richting de bal. Subiat verovert de bal door een tackle van achteren. Subiat geeft een hoge lob. Verhüterli kopt de bal weg. Wägli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 4:3

66e minuut.
Teufel is nu in balbezit. Imfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teufel raakt geblesseerd tijdens het duel. Teufel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wägli is nu in balbezit. Wägli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 5:3

68e minuut.
Teufel kopt de bal weg. Verhüterli rent richting de bal. Wägli rent richting de bal. Wägli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 6:3

73e minuut.
Zielke kopt de bal weg. Buitenspel voor Krieger. Goede buitenspelval van de verdediging. Subiat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kim is nu in balbezit. Kim geeft de bal voor. Lory verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wägli is nu in balbezit. Wägli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 7:3

76e minuut.
Krieger rent richting de bal. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger verovert de bal door een tackle van achteren. Krieger draait met de bal, schiet en ... Zuffi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 7:4

77e minuut.
Zielke rent richting de bal. Zielke passt de bal zonder na te denken. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Helios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Zielke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wägli rent richting de bal. Wägli passt de bal zonder na te denken. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli schiet op doel. Lory maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Wägli is nu in balbezit. Wägli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 8:4

84e minuut.
Müggeli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Teufel probeert de bal aan de voet te houden. Subiat is nu in balbezit. Krieger onderschept slim de pass. Krieger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fratschöl speelt de bal door. Ferrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrat met een sublieme pass. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 52%, FC Chrüzbandriisser 48%.
BlueStar - FC Chrüzbandriisser 8:4