Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-16 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LOBOPOLIS STADIUM
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6522
Lobos Grises F.C Mequetrefes F. C.
LOBO43@GRR Tactiek Pesado
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
48.1 gemiddelde waardering 64.1
redelijk Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Breiter onderschept slim de pass. Breiter geeft de bal voor. Eltekten geeft een hoge lob. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Varillas rent richting de bal. Kiffer verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomelli is nu in balbezit. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer draait met de bal, schiet en ... Favalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Karlačauskas probeert naar een medespeler te passen. Libé is nu in balbezit. Libé passt de bal zonder na te denken. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kovaljov passt de bal met de wreef. Kiffer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breiter. Kiffer raakt geblesseerd tijdens het duel. Iniestra wilt de vrije trap nemen. Favalli bokst de bal weg. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Mequetrefes F. C. 0:1

26e minuut.
Mangano met een sublieme pass. Libé is nu in balbezit. Libé geeft een lange en hoge pass. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli schiet op doel. Favalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Libé is nu in balbezit. Libé geeft de bal voor. Klungelig pakt Zeoli de bal. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... Favalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Corinthiano speelt de bal door. Libé heeft problemen om de bal te vangen. Libé probeert naar een medespeler te passen. Jacomelli heeft problemen om de bal te vangen. Jacomelli schiet op doel. Favalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Iniestra is nu in balbezit. Iniestra passt de bal zonder na te denken. Libé is nu in balbezit. Libé geeft de bal voor. Jacomelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 73%, Mequetrefes F. C. 27%.
Lobos Grises F.C - Mequetrefes F. C. 0:1

50e minuut.
Kinderevičius geeft een hoge lob. Jacomelli kopt de bal weg. Iniestra is nu in balbezit. Kiffer rent richting de bal. Kiffer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Druciak probeert naar een medespeler te passen. Kovaljov kopt de bal weg. Klungelig pakt Breiter de bal. Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kinderevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kinderevičius geeft de bal voor. Kiffer rent richting de bal. Kiffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Favalli met een harde bal richting middenveld. Libé geeft een hoge lob. Kiffer is nu in balbezit. Kiffer draait met de bal, schiet en ... Favalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Tubi rent richting de bal. Iniestra onderschept slim de pass. Iniestra met een sublieme pass. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Lostingi onderschept slim de pass. Lostingi met een sublieme pass. Tubi is nu in balbezit. Jacomelli onderschept slim de pass. Jacomelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Libé is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Libé met de inworp. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 56%, Mequetrefes F. C. 44%.
Lobos Grises F.C - Mequetrefes F. C. 0:1