Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA A.C. Wroncka
FZP 3a Tactiek N 5-3-2
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
56.5 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Campo rent richting de bal. Campo passt de bal zonder na te denken. Stefaniszyn rent richting de bal. Stefaniszyn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aiuti de bal onder controle te krijgen. Mirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno geeft de bal voor. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tejnóra neemt de hoekschop. Campo maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 1:0

15e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vassdal met de inworp. Cesur is nu in balbezit. Cesur geeft een hoge lob. Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Campo de bal. Zelinka begaat een overtreding. Zelinka krijgt een gele kaart. Campo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gorić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Pagès is nu in balbezit. Pagès passt de bal zonder na te denken. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gorić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amstel de bal. Vassdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel verovert de bal door een tackle van achteren. Amstel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vassdal met de inworp. Cesur geeft een lange en hoge pass. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 1:1

35e minuut.
Klungelig pakt Müller de bal. Konno is nu in balbezit. Müller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Müller krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sedef probeert naar een medespeler te passen. Müller speelt de bal door. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krzystyniak de bal onder controle te krijgen. Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pagès geeft een hoge lob. Sedef geeft een lange en hoge pass. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo schiet op doel. Mirwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 42%, A.C. Wroncka 58%.
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 2:1

47e minuut.
Tejnóra passt de bal in één keer door. Daar is Krzystyniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti onderschept slim de pass. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fusti heeft problemen om de bal te vangen. Gorić rent richting de bal. Gorić passt de bal met de wreef. Amstel rent richting de bal. Amstel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Stefaniszyn kopt de bal weg. Tejnóra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Meco probeert naar een medespeler te passen. Stefaniszyn is nu in balbezit. Stefaniszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Di Meco rent richting de bal. Pagès onderschept slim de pass. Pagès geeft de bal voor. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller haalt uit met een fantastische trap. Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Di Meco met een snelle inworp. Pagès rent richting de bal. Pagès passt de bal zonder na te denken. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina schiet op doel. Neirinck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 2:2

82e minuut.
Grealιsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealιsh geeft een hoge lob. Di Meco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
van Dongen is nu in balbezit. Klungelig pakt van Dongen de bal. van Dongen passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Neirinck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Meco verovert de bal door een tackle van achteren. van Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen geeft de bal voor. Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Di Meco neemt vlug de vrije trap. Gabryel kopt de bal weg. Pagès geeft de bal voor. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel. Neirinck bokst de bal weg. Lakhdar Hamina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 54%, A.C. Wroncka 46%.
PAKA DEBESCIAKA - A.C. Wroncka 2:3