Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:37
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: StalArena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10672
ZKS Stal Gorzyce ŻNIN KLUB
23e Tactiek 4-2-2-2
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 7
53.8 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


20e minuut.
Bordowski passt de bal in één keer door. Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Bordowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bordowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Liidemann is nu in balbezit. Liidemann geeft een lange en hoge pass. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - ŻNIN KLUB 0:1

41e minuut.
Xiaobei met een sublieme pass. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bachmatiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Talar rent richting de bal. Bachmatiuk is nu in balbezit. Talar rent richting de bal. Talar schiet op doel. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Stal Gorzyce 43%, ŻNIN KLUB 57%.
ZKS Stal Gorzyce - ŻNIN KLUB 0:1

58e minuut.
Syrek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patlar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zegarliński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Guc bokst de bal weg.

63e minuut.
Kieslich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sierka komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sierka rent richting de bal. Sierka geeft een lange en hoge pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Guc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Guc bokst de bal weg. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stal Gorzyce - ŻNIN KLUB 0:2

88e minuut.
Liidemann is nu in balbezit. Liidemann met een sublieme pass. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas schiet op doel. Guc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Xiaobei rent richting de bal. Xiaobei passt de bal met de wreef. Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmatiuk haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Stal Gorzyce 54%, ŻNIN KLUB 46%.
ZKS Stal Gorzyce - ŻNIN KLUB 0:2