Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BAP eSports Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5551
Tuspo Roßtal Miedź Legnica S.A.
Scary Tactiek 4-1-2-1-2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz passt de bal in één keer door. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Tovar speelt de bal door. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek haalt uit met een fantastische trap. Josionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lorán passt de bal in één keer door. Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz onderschept slim de pass. Bartkiewicz geeft een lange en hoge pass. Stoparek krijgt zijn hoofd ertegen. Josionis bokst de bal weg. Daar is Larrauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 0:1

11e minuut.
Chandran passt de bal in één keer door. Pootsmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorán. Lorán krijgt een gele kaart. Pootsmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warmuziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laborda rent richting de bal. Laborda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Belartieta passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fazi speelt de bal door. Stoparek is nu in balbezit. Ringnes verovert de bal door een tackle van achteren. Larrauri rent richting de bal. Larrauri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Warmuziński passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stoparek de bal. Stoparek haalt uit met een fantastische trap. Josionis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larrauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrauri draait met de bal, schiet en ... Josionis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ringnes probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 0:2

21e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft een lange en hoge pass. Chandran is nu in balbezit. Larrauri verovert de bal door een tackle van achteren. Larrauri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 0:3

27e minuut.
Chandran geeft de bal voor. Lorán kopt de bal weg. Huysegems probeert de bal aan de voet te houden. Stoparek rent richting de bal. Stoparek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chandran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 0:4

39e minuut.
Seliger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoparek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ringnes. Ringnes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 65%, Miedź Legnica S.A. 35%.
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 0:4

67e minuut.
Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez geeft een hoge lob. Bartkiewicz kopt de bal weg. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri haalt uit met een fantastische trap. Josionis bokst de bal weg.

72e minuut.
Lorán met een sublieme pass. Basarab is nu in balbezit. Basarab geeft de bal voor. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ringnes trapt de bal weg. Lorán kan de bal niet met de borst controleren. Warmuziński speelt de bal door. Klungelig pakt Pootsmann de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 1:4

81e minuut.
Prunea passt de bal in één keer door. Chandran rent richting de bal. Chandran passt de bal in één keer door. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Warmuziński passt de bal in één keer door. Prunea is nu in balbezit. Prunea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pootsmann de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Tiro trapt de bal weg. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Larrauri is nu in balbezit. Larrauri draait met de bal, schiet en ... Josionis bokst de bal weg. Josionis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab speelt de bal door. Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Josionis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 56%, Miedź Legnica S.A. 44%.
Tuspo Roßtal - Miedź Legnica S.A. 1:5