Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-15 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sem Noção FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5126
Sem Noção FC Petrópolis
2x2 Tactiek X2
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
21 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 38.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stute is nu in balbezit. Stute passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ameli probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stute met een snelle inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ameli de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Granja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Granja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 0:1

12e minuut.
Ameli passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stute met een snelle inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Sudrawski passt de bal met de wreef. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Granja trapt de bal weg van het doel. Ameli kopt de bal weg. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Queirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
da Quebrada speelt de bal door. Inworp. Stute met de inworp. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Stute zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Granja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 0:2

27e minuut.
da Quebrada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stute met de inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Granja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 0:3

32e minuut.
Stute rent richting de bal. Stute speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Granja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 0:4

35e minuut.
Ameli speelt de bal door. Inworp. Stute met een snelle inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Granja met een harde bal richting middenveld. Ameli kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bordon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stute met de inworp. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Granja met een harde bal richting middenveld. Ameli kopt de bal weg. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Queirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 1:4

42e minuut.
Stute verovert de bal door een tackle van achteren. Stute met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Azambuja met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stute met een snelle inworp. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Granja trapt de bal weg. Ameli kopt de bal weg. Sudrawski is nu in balbezit. Salazar onderschept slim de pass. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Granja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 1:5

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papoldini komt het veld opgelopen. Ennuste komt het veld opgelopen. Rüzgaroğlu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stute geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ameli probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 76%, Petrópolis 24%.
Sem Noção FC - Petrópolis 1:5

47e minuut.
Sudrawski kopt de bal weg. Daar is Papoldini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papoldini geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
do Poker geeft een lange en hoge pass. Stute kan de bal niet met de borst controleren. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Queirós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 2:5

54e minuut.
Sudrawski met een snelle inworp. Klungelig pakt Ameli de bal. Stute is nu in balbezit. Ameli onderschept slim de pass. Ameli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Stute de bal. Sudrawski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salazar. Salazar krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Ameli de bal. Stute rent richting de bal. Stute met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sudrawski heeft problemen om de bal te vangen. Stute onderschept slim de pass. Stute probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ameli verovert de bal door een tackle van achteren. Ameli met een sublieme pass. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Stute haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Rüzgaroğlu trapt de bal weg van het doel. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Furlan rent richting de bal. Stute verovert de bal door een tackle van achteren. Stute probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Rüzgaroğlu trapt de bal weg van het doel. Ameli kopt de bal weg. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
do Poker probeert naar een medespeler te passen. Sunal is nu in balbezit. Sunal geeft een hoge lob. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap. Queirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Papoldini de bal. Inworp. Sudrawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sudrawski speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stute neemt de hoekschop. Ameli kopt de bal weg. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Furlan is nu in balbezit. Furlan draait met de bal, schiet en ... Paal! Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 3:5

86e minuut.
da Quebrada rent richting de bal. da Quebrada geeft de bal voor. Ameli is nu in balbezit. Ameli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Stute met een sublieme pass. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sudrawski zal de hoekschop nemen. Stute kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Petrópolis 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 46%, Petrópolis 54%.
Sem Noção FC - Petrópolis 4:5