Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-13 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chamówek Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3646
Chamówek KS Magic Niezabyszewo
hmm Tactiek wsl_v01
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Lerch de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mrad neemt de hoekschop. Nordvik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 1:0

6e minuut.
Pacułt is nu in balbezit. Pacułt geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopernik de bal. Endling bereikt de bal nog maar net als eerste. Endling draait met de bal, schiet en ... Olszówka bokst de bal weg.

11e minuut.
Endling is nu in balbezit. Boniecki begaat een overtreding. Endling raakt geblesseerd tijdens het duel. Fama met een snel genomen vrije trap. Nordvik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bekirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirov speelt de bal door. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik schiet op doel. Olszówka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 2:0

20e minuut.
Nowik geeft een lange en hoge pass. Spasov probeert de bal aan de voet te houden. Fama geeft de bal voor. Mrad geeft een lange en hoge pass. Nordvik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fama probeert naar een medespeler te passen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik passt de bal zonder na te denken. Endling is nu in balbezit. Endling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Węgrzynowski kopt de bal weg. Lestár probeert de bal aan de voet te houden. Winiecki is nu in balbezit. Winiecki haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 2:1

28e minuut.
Klungelig pakt Endling de bal. Endling probeert naar een medespeler te passen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Nordvik is nu in balbezit. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 3:1

32e minuut.
Inworp. Mrad met de inworp. Endling is nu in balbezit. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki passt de bal in één keer door. Paal!

33e minuut.
Nacsa probeert de bal aan de voet te houden. Nacsa geeft een lange en hoge pass. Nordvik kopt de bal weg. Endling rent richting de bal. Endling draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Lerch de bal. Nordvik is nu in balbezit. Lerch rent richting de bal. Nordvik onderschept slim de pass. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szuszkiewicz is nu in balbezit. Mrad verovert de bal door een tackle van achteren. Mrad met een sublieme pass. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik schiet op doel. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 17%, KS Magic Niezabyszewo 83%.
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 3:1

50e minuut.
Fama speelt de bal door. Lestár met een sublieme pass. Endling met een sublieme pass. Nordvik rent richting de bal. Nordvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pacułt is nu in balbezit. Bekirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirov geeft een hoge lob. Nordvik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 4:1

54e minuut.
Lestár verovert de bal door een tackle van achteren. Lestár speelt de bal door. Endling bereikt de bal nog maar net als eerste. Endling passt de bal zonder na te denken. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 5:1

57e minuut.
Lerch passt de bal in één keer door. Nordvik rent richting de bal. Boniecki begaat een overtreding. Nordvik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fama neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nordvik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrad neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 6:1

58e minuut.
Giakos rent richting de bal. Nordvik verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvik heeft problemen om de bal te vangen. Endling bereikt de bal nog maar net als eerste. Endling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olszówka met een harde bal richting middenveld. Mrad kopt de bal weg. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 7:1

63e minuut.
Mrad onderschept slim de pass. Mrad passt de bal zonder na te denken. Nordvik rent richting de bal. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 8:1

64e minuut.
Pacułt met de inworp. Kopernik rent richting de bal. Kopernik geeft de bal voor. Giakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik passt de bal in één keer door. Endling rent richting de bal. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 9:1

66e minuut.
Winiecki is nu in balbezit. Winiecki passt de bal in één keer door. Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Chipra kopt de bal weg. Daar is Mrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrad geeft een hoge lob. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik schiet op doel. Olszówka bokst de bal weg. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Endling bereikt de bal nog maar net als eerste. Endling draait met de bal, schiet en ... Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 10:1

69e minuut.
Giakos probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mrad met de inworp. Endling is nu in balbezit. Endling geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stere komt het veld opgelopen. Montemerli komt het veld opgelopen. Siedl komt het veld opgelopen. Kwiręg komt het veld opgelopen. Cerro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Siedl kopt de bal weg. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg geeft een lange en hoge pass. Siedl rent richting de bal. Siedl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 11:1

74e minuut.
Siedl passt de bal in één keer door. Daar is Montemerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montemerli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwiręg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiręg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nowik probeert naar een medespeler te passen. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Montemerli is nu in balbezit. Montemerli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 12:1

78e minuut.
Skorulski is nu in balbezit. Cerro verovert de bal door een tackle van achteren. Cerro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siedl de bal. Siedl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Stere met een sublieme pass. Daar is Lestár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestár geeft een hoge lob. Siedl rent richting de bal. Siedl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fama verovert de bal door een tackle van achteren. Fama passt de bal met de wreef. Siedl rent richting de bal. Siedl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nowik de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chipra speelt de bal door. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg geeft de bal voor. Siedl springt en kopt de bal. Klungelig pakt Nowik de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cerro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siedl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Fama speelt de bal door. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Siedl is nu in balbezit. Siedl draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamówek 18%, KS Magic Niezabyszewo 82%.
Chamówek - KS Magic Niezabyszewo 12:1