Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-17 19:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Skarland Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3853
FC Skarland MC CXTREME
New Tactics 1.0 Tactiek Yes
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
29.9 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten average
weak Passen solid
poor Verdedigen good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havenaar met een snelle inworp. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Olthof springt en kopt de bal. Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho rent richting de bal. Lekgetho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Anyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olthof is nu in balbezit. Olthof schiet op doel. Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof passt de bal in één keer door. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 0:1

15e minuut.
Ślęczka onderschept slim de pass. Ślęczka speelt de bal door. Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lekgetho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekgetho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Lekgetho is nu in balbezit. Lekgetho geeft een hoge lob. Olthof rent richting de bal. Olthof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 0:2

33e minuut.
Sekwa is nu in balbezit. Sekwa passt de bal zonder na te denken. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Olthof springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 0:3

34e minuut.
Kujawa met een sublieme pass. Słowiński rent richting de bal. Słowiński passt de bal zonder na te denken. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Skrypcik neemt vlug de vrije trap. Lekgetho kopt de bal weg. Klungelig pakt Broniewski de bal. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski bokst de bal weg.

39e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski passt de bal in één keer door. Kujawa is nu in balbezit. Kujawa haalt uit met een fantastische trap. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 1:3

41e minuut.
Ślęczka passt de bal in één keer door. Sekwa rent richting de bal. Sekwa geeft de bal voor. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 82%, MC CXTREME 18%.
FC Skarland - MC CXTREME 1:3

52e minuut.
Ziggiridis geeft een hoge lob. Ślęczka is nu in balbezit. Ślęczka speelt de bal door. Olthof is nu in balbezit. Olthof schiet op doel. Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ślęczka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sekwa zal de hoekschop nemen. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 1:4

56e minuut.
Warczak geeft de bal voor. Havenaar kopt de bal weg. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho schiet op doel. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 1:5

65e minuut.
Słowiński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kózka neemt vlug de vrije trap. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof rent richting de bal. Olthof schiet op doel. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski passt de bal in één keer door. Kujawa is nu in balbezit. Kujawa draait met de bal, schiet en ... Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - MC CXTREME 2:5

71e minuut.
Buitenspel voor Gorawski. Goede buitenspelval van de verdediging. Ziggiridis neemt vlug de vrije trap. Daar is Wężyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olthof is nu in balbezit. Olthof draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sekwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Broniewski kopt de bal weg. Havenaar rent richting de bal. Havenaar geeft een lange en hoge pass. Olthof krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sekwa speelt de bal door. Lekgetho speelt de bal door. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar geeft de bal voor. Ślęczka maakt een snoekduik en kopt de bal. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cywiński onderschept slim de pass. Lekgetho onderschept slim de pass. Lekgetho passt de bal met de wreef. Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wężyk is nu in balbezit. Wężyk geeft een lange en hoge pass. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 84%, MC CXTREME 16%.
FC Skarland - MC CXTREME 2:5