Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Hansa Eschwege Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1636
FC Hansa Eschwege FC Zakopane
Innen Tactiek Winter
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft de bal voor. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 1:0

6e minuut.
Gyurkovits speelt de bal door. Elhadad geeft een hoge lob. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 2:0

8e minuut.
Patzi speelt de bal door. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Charrier is nu in balbezit. Charrier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Camarasa onderschept slim de pass. Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad passt de bal met de wreef. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa geeft de bal voor. Grochal rent richting de bal. Grochal schiet op doel. Gościnika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 3:0

25e minuut.
Malchiodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo rent richting de bal. Malchiodi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malchiodi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gargiulo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castellano met een snel genomen vrije trap. Camarasa kopt de bal weg. Tserunyan rent richting de bal. Grochal onderschept slim de pass. Grochal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lâm geeft een hoge lob. Der Ohanessian kopt de bal weg. Tserunyan geeft een lange en hoge pass. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier met een sublieme pass. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Elhadad passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Phước Thiện de bal onder controle te krijgen. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 4:0

32e minuut.
Elhadad geeft een lange en hoge pass. Grochal kopt de bal weg. Gargiulo rent richting de bal. Gargiulo draait met de bal, schiet en ... Gościnika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 5:0

35e minuut.
Tserunyan speelt de bal door. Patzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzi geeft een lange en hoge pass. Anousakis is nu in balbezit. Anousakis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Lâm met de inworp. Castellano geeft een hoge lob. Grochal krijgt zijn hoofd ertegen. Gościnika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 6:0

41e minuut.
Anousakis is nu in balbezit. Anousakis geeft een lange en hoge pass. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 6:1

44e minuut.
Phước Thiện rent richting de bal. Phước Thiện met een sublieme pass. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Charrier is nu in balbezit. Charrier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 47%, FC Zakopane 53%.
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 6:1

48e minuut.
Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits geeft een hoge lob. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Phước Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarasa. Phước Thiện raakt geblesseerd tijdens het duel. Der Ohanessian met een snel genomen vrije trap. Charrier kopt de bal weg. Cangas heeft problemen om de bal te vangen. Illovszky rent richting de bal. Illovszky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Patzi passt de bal zonder na te denken. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cangas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Tserunyan passt de bal zonder na te denken. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Anousakis met de inworp. Patzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Patzi rent richting de bal. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek geeft een hoge lob. Gargiulo kan de bal niet met de borst controleren. Gargiulo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gargiulo is nu in balbezit. Gargiulo haalt uit met een fantastische trap. Gościnika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Phước Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochal rent richting de bal. Grochal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 7:1

72e minuut.
Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano geeft een hoge lob. Der Ohanessian kopt de bal weg. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Gościnika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Elhadad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Der Ohanessian probeert naar een medespeler te passen. Castellano speelt de bal door. Gargiulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gyurkovits speelt de bal door. Lâm rent richting de bal. Tserunyan begaat een overtreding. Tserunyan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Lâm met een sublieme pass. Gargiulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo schiet op doel. Gościnika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 8:1

88e minuut.
Buitenspel voor Grochal. Goede buitenspelval van de verdediging. Bakmaz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Patzi rent richting de bal. Patzi passt de bal met de wreef. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky haalt uit met een fantastische trap. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 42%, FC Zakopane 58%.
FC Hansa Eschwege - FC Zakopane 8:1