Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-16 01:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Ahura Mazda Fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3898
Ahura Mazda Fc Vascão da Grana
Ahura 2.0 Tactiek entra nao
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 33.5
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Axundzadə draait met de bal, schiet en ... Jokiniemi probeert naar een medespeler te passen. Voinescu speelt de bal door. Puñales is nu in balbezit. Puñales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ehala. Canales raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vernón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Vascão da Grana 1:0

12e minuut.
Mon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puñales de bal. Kalabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Axundzadə met een sublieme pass. Ehala is nu in balbezit. Ehala speelt de bal door. Balej is nu in balbezit. Balej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mon speelt de bal door. Perla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernón onderschept slim de pass. Vernón schiet op doel. Cervantes probeert de bal aan de voet te houden. Sesveren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mon passt de bal zonder na te denken. Puñales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perla. Perla krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Voinescu rent richting de bal. Puñales onderschept slim de pass. Puñales passt de bal in één keer door. Vernón heeft problemen om de bal te vangen. Vernón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 43%, Vascão da Grana 57%.
Ahura Mazda Fc - Vascão da Grana 1:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Centeno komt het veld opgelopen. Cucurull komt het veld opgelopen. Nimbley komt het veld opgelopen. Nimbley komt het veld opgelopen. Ceballos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tae-Li met een sublieme pass. Nimbley rent richting de bal. Nimbley geeft de bal voor. Cucurull rent richting de bal. Cucurull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Vascão da Grana 2:0

65e minuut.
Centeno probeert naar een medespeler te passen. Mon is nu in balbezit. Met opzet legt Voinescu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Voinescu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mon kan niet meer verder spelen. Acıkan met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Toró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehala is nu in balbezit. Nimbley begaat een overtreding. Ehala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehala met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 40%, Vascão da Grana 60%.
Ahura Mazda Fc - Vascão da Grana 2:0