Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-17 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Mödling Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1187
FC Mödling FC QiUL
Kill Dill Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 31.5
uitmuntend Schieten matig
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Othmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Othmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seidenreiter de bal. Seidenreiter schiet op doel. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 1:0

6e minuut.
Al-Hazam probeert naar een medespeler te passen. Eidenhammer heeft problemen om de bal te vangen. Eidenhammer geeft de bal voor. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Durum probeert de bal met de borst te controleren. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eidenhammer met de inworp. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap. Mohd Noor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Prokopetz de bal. Prokopetz geeft de bal voor. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ... Kaloshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ostiglia is nu in balbezit. Othmann onderschept slim de pass. Othmann geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 2:0

15e minuut.
Prokopetz geeft een hoge lob. Adler kopt de bal weg. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 3:0

19e minuut.
Öllinger passt de bal met de wreef. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... bin Durum probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 4:0

19e minuut.
Nawawi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ostiglia de bal. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 5:0

21e minuut.
Mohd Noor geeft de bal voor. Muraru speelt de bal door. Eidenhammer met een sublieme pass. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Prokopetz kopt de bal weg. Öllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Öllinger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seidenreiter de bal. Seidenreiter schiet op doel. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter speelt de bal door. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel. Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 6:0

28e minuut.
Ostiglia passt de bal met de wreef. Mohd Noor speelt de bal door. Öllinger speelt de bal door. Adler controleert de bal met de borst. Adler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
bin Durum geeft een hoge lob. Inworp. Eidenhammer met de inworp. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Othmann rent richting de bal. Othmann geeft de bal voor. Adler kopt de bal weg. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 7:0

36e minuut.
Othmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel rent richting de bal. Hinkel passt de bal in één keer door. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Mohd Noor kopt de bal weg. Ostiglia heeft problemen om de bal te vangen. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Othmann onderschept slim de pass. Othmann speelt de bal door. Öllinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Seidenreiter de bal. Seidenreiter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 33%, FC QiUL 67%.
FC Mödling - FC QiUL 7:0

47e minuut.
Ostiglia controleert de bal met de borst. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Othmann rent richting de bal. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler met een sublieme pass. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 8:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obersberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eidenhammer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Öllinger is nu in balbezit. Öllinger passt de bal met de wreef. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 9:0

55e minuut.
Adler heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter is nu in balbezit. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Durum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 10:0

59e minuut.
Klungelig pakt Ostiglia de bal. Othmann is nu in balbezit. Othmann met een sublieme pass. Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Othmann verovert de bal door een tackle van achteren. Othmann passt de bal in één keer door. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Durum de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eidenhammer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mohd Noor verovert de bal door een tackle van achteren. Öllinger rent richting de bal. Öllinger geeft een hoge lob. Adler springt en kopt de bal. Kaloshev bokst de bal weg. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Kaloshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 11:0

64e minuut.
Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurice geeft de bal voor. Hinkel geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eidenhammer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seidenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silie komt het veld opgelopen. Brás komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Othmann rent richting de bal. Othmann speelt de bal door. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - FC QiUL 12:0

81e minuut.
Prokopetz heeft problemen om de bal te vangen. Alif Alias maakt een afschuwelijke overtreding. Prokopetz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lercher komt het veld opgelopen. Połubiński komt het veld opgelopen. Prokopetz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silie kopt de bal weg. Lercher is nu in balbezit. Lercher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 29%, FC QiUL 71%.
FC Mödling - FC QiUL 12:0