Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-17 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C.ROCAFORT Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2732
F.C.ROCAFORT Citizen
352 Tactiek Sweep
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


12e minuut.
Kalajdžić onderschept slim de pass. Kalajdžić met een sublieme pass. Wriedt is nu in balbezit. Wriedt geeft een lange en hoge pass. Franciscono is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shterev zal de hoekschop nemen. Franciscono controleert de bal met de borst. Bertin speelt de bal door. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - Citizen 1:0

30e minuut.
Naujoks is nu in balbezit. Franciscono bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos draait met de bal, schiet en ... Ðức Phú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - Citizen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 32%, Citizen 68%.
F.C.ROCAFORT - Citizen 2:0

54e minuut.
Wriedt kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Jesús met de inworp. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú bokst de bal weg.

56e minuut.
Bertin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shterev met een snelle inworp. Franciscono bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciscono geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Baeta heeft problemen om de bal te vangen. Barjuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta is nu in balbezit. Baeta schiet op doel. Januszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - Citizen 2:1

69e minuut.
Naujoks probeert naar een medespeler te passen. Idígoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev rent richting de bal. Shterev geeft een hoge lob. Danaos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Matero speelt de bal door. Klungelig pakt Polyakov de bal. Polyakov met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 46%, Citizen 54%.
F.C.ROCAFORT - Citizen 2:1