Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spartakk Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2952
Spartakk Marmotas
Agressivo Tactiek 54321
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten adequate
adequate Passen good
very good Verdedigen average


19e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Tinoco geeft een lange en hoge pass. Jarry geeft een lange en hoge pass. Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Milijaš speelt de bal door. Vilaró rent richting de bal. Santiago schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santiago krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carta verovert de bal door een tackle van achteren. Carta passt de bal in één keer door. Naumović is nu in balbezit. Naumović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sotero geeft een lange en hoge pass. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een hoge lob. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Giménez rent richting de bal. Giménez geeft een lange en hoge pass. Vilaró onderschept slim de pass. Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Santiago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 26%, Marmotas 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartakk - Marmotas 0:0

52e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een hoge lob. Pardal probeert de bal aan de voet te houden. Carta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Santiago de bal. Pardal speelt de bal door. Vilaró heeft problemen om de bal te vangen. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pardal rent richting de bal. Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông passt de bal zonder na te denken. Naumović rent richting de bal. Naumović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lečík speelt de bal door. Huy Thông is nu in balbezit. Huy Thông passt de bal met de wreef. Naumović is nu in balbezit. Naumović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartakk - Marmotas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartakk 39%, Marmotas 61%.
Spartakk - Marmotas 1:0