Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Campão
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3084
Pontal F.C. pirata
2x2 Tactiek fofo
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
7 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten solid
average Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Ahlwardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chen speelt de bal door. Bonnel rent richting de bal. Bonnel haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nene rent richting de bal. Nene schiet op doel. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 0:1

3e minuut.
Negoescu met een sublieme pass. Daar is Sorin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. Ruigrok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sorin heeft problemen om de bal te vangen. Ahlwardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlwardt schiet op doel. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Van Walleghem passt de bal in één keer door. Kotenko rent richting de bal. Kotenko passt de bal in één keer door. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Negoescu rent richting de bal. Alves probeert naar een medespeler te passen. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. Ruigrok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 0:2

9e minuut.
Ahlwardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen passt de bal met de wreef. Bonnel rent richting de bal. Bonnel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nene heeft problemen om de bal te vangen. Nene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 0:3

10e minuut.
Moriri met een snelle inworp. Raselemane bereikt de bal nog maar net als eerste. Raselemane probeert naar een medespeler te passen. Nene is nu in balbezit. Nene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen speelt de bal door. Nene rent richting de bal. Nene haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Chen de bal. Van Walleghem is nu in balbezit. Van Walleghem passt de bal met de wreef. Ahlwardt is nu in balbezit. Ahlwardt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Ruigrok trapt de bal weg. Negoescu rent richting de bal. Negoescu haalt uit met een fantastische trap. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 1:3

21e minuut.
Bonnel probeert de bal met de borst te controleren. Bonnel passt de bal in één keer door. Moriri met een sublieme pass. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bonnel passt de bal in één keer door. Ahlwardt is nu in balbezit. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ... Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 1:4

26e minuut.
Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnel met een sublieme pass. Nene rent richting de bal. Nene draait met de bal, schiet en ... Ruigrok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nene rent richting de bal. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel kan de bal niet met de borst controleren. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 1:5

33e minuut.
Negoescu kopt de bal weg. Raselemane bereikt de bal nog maar net als eerste. Raselemane passt de bal in één keer door. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahlwardt heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruigrok met een sublieme pass. Negoescu rent richting de bal. Negoescu draait met de bal, schiet en ... Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:5

37e minuut.
Raselemane rent richting de bal. Raselemane passt de bal zonder na te denken. Ahlwardt met een sublieme pass. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ahlwardt met een sublieme pass. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel passt de bal in één keer door. Daar is Nene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nene haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonnel zal de hoekschop nemen. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bonnel met een sublieme pass. Ahlwardt speelt de bal door. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ... Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:6

45e minuut.
Lăcătuş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 78%, pirata 22%.
Pontal F.C. - pirata 2:6

46e minuut.
Nene heeft problemen om de bal te vangen. Sorin is nu in balbezit. Nene verovert de bal door een tackle van achteren. Nene haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:7

48e minuut.
Negoescu probeert de bal met de borst te controleren. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş passt de bal in één keer door. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Raselemane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnel haalt uit met een fantastische trap. Nene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:8

51e minuut.
Bonnel met een snelle inworp. Raselemane controleert de bal met de borst. Raselemane passt de bal met de wreef. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Nene de bal onder controle te krijgen. Nene haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap. Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:9

54e minuut.
Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matem rent richting de bal. Matem geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Negoescu de bal onder controle te krijgen. Negoescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kotenko met een sublieme pass. Chen probeert naar een medespeler te passen. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel schiet op doel. Ruigrok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:10

61e minuut.
Inworp. Bonoli komt het veld opgelopen. Marcolongo komt het veld opgelopen. Lăcătuş met een snelle inworp. Chen rent richting de bal. Chen passt de bal in één keer door. Bonoli rent richting de bal. Bonoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Bonnel heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel draait met de bal, schiet en ... Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Ruigrok trapt de bal weg. Raselemane kopt de bal weg. Bonoli controleert de bal met de borst. Bonoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonnel met een sublieme pass. Ruigrok bokst de bal weg. Bonoli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bonnel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:11

67e minuut.
Chen probeert naar een medespeler te passen. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel passt de bal zonder na te denken. Raselemane met een sublieme pass. Bonoli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:12

72e minuut.
Bonnel rent richting de bal. Bonnel passt de bal zonder na te denken. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli draait met de bal, schiet en ... Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:13

75e minuut.
Moriri met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:14

75e minuut.
Sorin is nu in balbezit. Sorin passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lăcătuş zal de hoekschop nemen. Bonoli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bonnel rent richting de bal. Bonnel passt de bal zonder na te denken. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:15

81e minuut.
Bonoli met een sublieme pass. Bonnel rent richting de bal. Bonnel passt de bal in één keer door. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:16

83e minuut.
Vasallo speelt de bal door. Muciek rent richting de bal. Muciek geeft de bal voor. Negoescu is nu in balbezit. Negoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sorin heeft problemen om de bal te vangen. Chen probeert naar een medespeler te passen. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli schiet op doel. Ruigrok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:17

86e minuut.
Negoescu met een sublieme pass. Daar is Sorin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:18

87e minuut.
Sorin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lăcătuş met een snelle inworp. Daar is Bonoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonoli draait met de bal, schiet en ... Ruigrok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - pirata 2:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 81%, pirata 19%.
Pontal F.C. - pirata 2:19