Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teatro en ruinas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4750
zapeitor Semen Bremen
beijing Tactiek Arbolito 1
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 57
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen solid


10e minuut.
Bilbao geeft een lange en hoge pass. Brachi rent richting de bal. Mautone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brachi komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 0:1

12e minuut.
Brachi is nu in balbezit. Di Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi onderschept slim de pass. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Mujica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 0:2

16e minuut.
Bilbao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaudenti is nu in balbezit. Gaudenti passt de bal met de wreef. Bilbao geeft een hoge lob. Brachi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stergioudas geeft een hoge lob. Galván kan de bal niet met de borst controleren. Galván geeft een lange en hoge pass. Brachi is nu in balbezit. Brachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserda bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 1:2

27e minuut.
Parrillo met een sublieme pass. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo geeft een hoge lob. Garcés springt en kopt de bal. Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zapeitor - Semen Bremen 2:2

32e minuut.
Galván met een sublieme pass. Loayza is nu in balbezit. Loayza geeft een hoge lob. Brachi rent richting de bal. Brachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 2:3

33e minuut.
Perdomo speelt de bal door. Narváez is nu in balbezit. Loayza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narváez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Bilbao verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbao met een sublieme pass. Daar is Brachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Conde geeft de bal voor. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brachi de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ... Mujica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 45%, Semen Bremen 55%.
zapeitor - Semen Bremen 2:3

54e minuut.
Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Vignolo is nu in balbezit. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Mujica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 2:4

56e minuut.
Acher passt de bal met de wreef. Di Lorenzo rent richting de bal. Parrillo is nu in balbezit. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Galván passt de bal met de wreef. Stergioudas rent richting de bal. Brachi onderschept slim de pass. Brachi draait met de bal, schiet en ... Mujica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 2:5

68e minuut.
Bilbao is nu in balbezit. Gaudenti is nu in balbezit. Gaudenti passt de bal met de wreef. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sotelo is nu in balbezit. Sotelo passt de bal met de wreef. Narváez rent richting de bal. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Semen Bremen 3:5

75e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo rent richting de bal. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 37%, Semen Bremen 63%.
zapeitor - Semen Bremen 3:5