Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Henger Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9644
Henger Pannonhalma Replay
5-3-2 Tactiek nt 5-3-2
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten good
outstanding Passen average
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Smokowski rent richting de bal. Smokowski passt de bal in één keer door. Brene is nu in balbezit. Habrock rent richting de bal. Habrock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Trošt trapt de bal weg. Harnaś kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordík met de inworp. Smokowski geeft een hoge lob. Holka bokst de bal weg. Habrock is nu in balbezit. Habrock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 1:0

12e minuut.
Szigethy geeft de bal voor. Kordík rent richting de bal. Latabár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Latabár krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kubowicz kopt de bal weg. Dalmasi met een sublieme pass. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov geeft een hoge lob. Brene rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 2:0

16e minuut.
Bors kopt de bal weg. Dalmasi met een sublieme pass. Smokowski heeft problemen om de bal te vangen. Smokowski geeft de bal voor. Brene springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Habrock is nu in balbezit. Habrock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 3:0

21e minuut.
Smokowski is nu in balbezit. Smokowski passt de bal in één keer door. Habrock rent richting de bal. Habrock haalt uit met een fantastische trap. Holka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 4:0

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smokowski zal de hoekschop nemen. Sagan rent richting de bal. Brene onderschept slim de pass. Brene schiet op doel. Holka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 5:0

32e minuut.
Smokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latabár is nu in balbezit. Şükürov onderschept slim de pass. Şükürov geeft een lange en hoge pass. Brene springt en kopt de bal. Holka bokst de bal weg.

37e minuut.
Kubowicz speelt de bal door. Dalmasi is nu in balbezit. Dalmasi passt de bal zonder na te denken. Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dalmasi is nu in balbezit. Dalmasi geeft een hoge lob. Smokowski rent richting de bal. Smokowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Smokowski kopt de bal weg. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock rent richting de bal. Habrock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 6:0

45e minuut.
Inworp. Rimac komt het veld opgelopen. Csorba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 14%, Pannonhalma Replay 86%.
Henger - Pannonhalma Replay 6:0

56e minuut.
Dalmasi speelt de bal door. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov probeert naar een medespeler te passen. Csorba rent richting de bal. Csorba schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kordík met de inworp. Şükürov speelt de bal door. Dalmasi met een sublieme pass. Csorba rent richting de bal. Csorba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Daday kopt de bal weg. Smokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smokowski passt de bal in één keer door. Rimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rimac rent richting de bal. Rimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henger - Pannonhalma Replay 7:0

80e minuut.
Harnaś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smokowski de bal. Szigethy bereikt de bal nog maar net als eerste. Smokowski onderschept slim de pass. Smokowski draait met de bal, schiet en ... Holka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dalmasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bors bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmasi onderschept slim de pass. Dalmasi haalt uit met een fantastische trap. Holka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Smokowski rent richting de bal. Smokowski geeft de bal voor. Nazario heeft problemen om de bal te vangen. Rimac is nu in balbezit. Rimac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lemuy is nu in balbezit. Lemuy speelt de bal door. Harnaś heeft problemen om de bal te vangen. Csorba rent richting de bal. Csorba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henger 16%, Pannonhalma Replay 84%.
Henger - Pannonhalma Replay 7:0