Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dědická lavina Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12192
Dědická lavina NARANJA MECANICA FC
kupředu Tactiek NMM1_22
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
66 gemiddelde waardering 49.9
outstanding Schieten adequate
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Zsolnyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl onderschept slim de pass. Hampl haalt uit met een fantastische trap. Andrus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbyhoň met de inworp. Jesenický geeft een hoge lob. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban draait met de bal, schiet en ... Andrus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Řemen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Řemen raakt geblesseerd tijdens het duel. Panenka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Řemen kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Hampl onderschept slim de pass. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrus trapt de bal weg van het doel. Jesenický kopt de bal weg. Hampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jesenický rent richting de bal. Jesenický passt de bal zonder na te denken. Hampl is nu in balbezit. Hampl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 2:0

16e minuut.
Vala geeft een hoge lob. Inworp. Chacín met een snelle inworp. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Zbyhoň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Melíšek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melíšek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chacín rent richting de bal. Řemen verovert de bal door een tackle van achteren. Řemen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hampl de bal. Hampl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 3:0

34e minuut.
Drastík neemt vlug de vrije trap. Hampl kopt de bal weg. Jaskólski is nu in balbezit. Šimov onderschept slim de pass. Šimov draait met de bal, schiet en ... Andrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jaskólski is nu in balbezit. Šimov onderschept slim de pass. Šimov passt de bal in één keer door. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Karban haalt uit met een fantastische trap. Andrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Drastík geeft de bal voor. Klungelig pakt Šimov de bal. Chacín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chacín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 41%, NARANJA MECANICA FC 59%.
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 3:0

50e minuut.
Šimov speelt de bal door. Panenka is nu in balbezit. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panenka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panenka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Šimov probeert naar een medespeler te passen. Jaskólski rent richting de bal. Řemen is nu in balbezit. Řemen haalt uit met een fantastische trap. Andrus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 4:0

63e minuut.
Zbyhoň met de inworp. Jesenický is nu in balbezit. Jesenický speelt de bal door. Zbyhoň geeft een lange en hoge pass. Hampl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Řemen rent richting de bal. Karban bereikt de bal nog maar net als eerste. Řemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimov is nu in balbezit. Šimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Šimov rent richting de bal. Šimov met een sublieme pass. Řemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Řemen haalt uit met een fantastische trap. Andrus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 5:0

83e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández geeft de bal voor. Inworp. Panenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šimov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Doeltrap. Andrus trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbyhoň met de inworp. Jesenický geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 35%, NARANJA MECANICA FC 65%.
Dědická lavina - NARANJA MECANICA FC 5:0