Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-20 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7595
Avatar FC Óbudai Goldberger SE
Béla Tactiek SuperA
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
van Wolfswinkel geeft een hoge lob. Saarsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarsepp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eritreu de bal. Eritreu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Iannuzzi is nu in balbezit. Iannuzzi geeft een lange en hoge pass. van Wolfswinkel met een sublieme pass. Klungelig pakt Eritreu de bal. Eritreu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Óbudai Goldberger SE 0:1

11e minuut.
Székely trapt de bal weg. Luppino kopt de bal weg. Benayoun rent richting de bal. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon draait met de bal, schiet en ... Székely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Guei met een sublieme pass. Arismendi met een sublieme pass. Saarsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarsepp geeft een lange en hoge pass. Eritreu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Óbudai Goldberger SE 0:2

16e minuut.
Luppino probeert naar een medespeler te passen. Tkacz onderschept slim de pass. Cordon is nu in balbezit. Cordon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Iannuzzi passt de bal met de wreef. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mraz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mraz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Iannuzzi rent richting de bal. Luppino onderschept slim de pass. Luppino passt de bal met de wreef. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon draait met de bal, schiet en ... Székely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Luppino passt de bal in één keer door. Benayoun is nu in balbezit. Tkacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benayoun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Iannuzzi is nu in balbezit. Iannuzzi met een sublieme pass. Serwatka is nu in balbezit. Eritreu onderschept slim de pass. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 58%, Óbudai Goldberger SE 42%.
Avatar FC - Óbudai Goldberger SE 0:2

52e minuut.
Inworp. Luppino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordon is nu in balbezit. Benayoun rent richting de bal. Benayoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Óbudai Goldberger SE 1:2

65e minuut.
Eritreu is nu in balbezit. van Wolfswinkel rent richting de bal. Eritreu rent richting de bal. van Wolfswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wolfswinkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vega kopt de bal weg. Luppino geeft de bal voor. Fasola heeft problemen om de bal te vangen. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Saarsepp passt de bal met de wreef. van Wolfswinkel is nu in balbezit. van Wolfswinkel passt de bal in één keer door. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saarsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarsepp geeft een hoge lob. Purcărea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Óbudai Goldberger SE 1:3

86e minuut.
Ludwig passt de bal in één keer door. Fasola geeft een hoge lob. Iannuzzi kopt de bal weg. Purcărea rent richting de bal. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Serwatka is nu in balbezit. Serwatka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarsepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Wolfswinkel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Luppino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milkov komt het veld opgelopen. Iannuzzi met een snel genomen vrije trap. Purcărea krijgt zijn hoofd ertegen. Márquez bokst de bal weg. Serwatka onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 58%, Óbudai Goldberger SE 42%.
Avatar FC - Óbudai Goldberger SE 1:3