Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn Rovers :) Happy Cosmos
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarmiento met de inworp. Biros is nu in balbezit. Biros geeft een lange en hoge pass. Lewis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mzizi rent richting de bal. Mzizi draait met de bal, schiet en ... Felix probeert de bal aan de voet te houden. Mzizi rent richting de bal. Mzizi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
O`Hara passt de bal zonder na te denken. Nagoli is nu in balbezit. Met opzet legt Sarmiento zijn tegenspeler op de grond. Sarmiento krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lieke geeft de bal voor. Sarmiento probeert de bal aan de voet te houden. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. Kambule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Happy Cosmos 0:1

33e minuut.
Fish passt de bal met de wreef. Biros rent richting de bal. Biros passt de bal zonder na te denken. Mzizi rent richting de bal. Mzizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Rovers :) 44%, Happy Cosmos 56%.
Blackburn Rovers :) - Happy Cosmos 0:1

50e minuut.
Nagoli rent richting de bal. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal met de wreef. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kotoane controleert de bal met de borst. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft een lange en hoge pass. Mzizi is nu in balbezit. Mzizi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Phogojane rent richting de bal. Phogojane passt de bal in één keer door. Kotoane rent richting de bal. Lehoko onderschept slim de pass. Lehoko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nagoli met de inworp. Klungelig pakt Phogojane de bal. Del Piero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phogojane moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Phogojane kan niet meer verder spelen. Maphike komt het veld opgelopen. Lehoko neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Rovers :) - Happy Cosmos 0:2

82e minuut.
Tshisikhawe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mthembu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Rovers :) 64%, Happy Cosmos 36%.
Blackburn Rovers :) - Happy Cosmos 0:2