Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaimiečių Driskiai Kontrabanda
Normal Tactiek Septinta
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.8 gemiddelde waardering 49.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Gudžiauskas trapt de bal weg van het doel. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński passt de bal in één keer door. Severtauskas rent richting de bal. Severtauskas haalt uit met een fantastische trap. Narkūnas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Nowina rent richting de bal. Nowina geeft een hoge lob. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Gudžiauskas trapt de bal weg. Dziwak kopt de bal weg. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Severtauskas is nu in balbezit. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas rent richting de bal. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Leščiukaitis met een sublieme pass. Severtauskas rent richting de bal. Siwiński rent richting de bal. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:1

12e minuut.
Kilys speelt de bal door. Daar is Paišys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Nowina geeft een hoge lob. Severtauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Traigys de bal. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Dziwak geeft een lange en hoge pass. Nowina kopt de bal weg. Klungelig pakt Siwiński de bal. Severtauskas is nu in balbezit. Severtauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kimbris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paišys is nu in balbezit. Simutenkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simutenkov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gudžiauskas trapt de bal weg. Kimbris kopt de bal weg. Severtauskas speelt de bal door. Nowina geeft een hoge lob. Siwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:2

29e minuut.
Kimbris rent richting de bal. Kimbris geeft een hoge lob. Narkūnas probeert de bal met de borst te controleren. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zubariovas geeft een hoge lob. Nowina kopt de bal weg. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:3

35e minuut.
Siwiński heeft problemen om de bal te vangen. Narkūnas is nu in balbezit. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:4

44e minuut.
Daar is Puikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowina verovert de bal door een tackle van achteren. Nowina speelt de bal door. Klungelig pakt Siwiński de bal. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaimiečių Driskiai 79%, Kontrabanda 21%.
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:4

46e minuut.
Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas passt de bal in één keer door. Siwiński rent richting de bal. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Gudžiauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:5

56e minuut.
Kimbris met een snelle inworp. Simutenkov geeft een hoge lob. Puikis heeft problemen om de bal te vangen. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dziwak onderschept slim de pass. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ... Gudžiauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Soto Miranda onderschept slim de pass. Soto Miranda geeft een lange en hoge pass. Severtauskas is nu in balbezit. Severtauskas draait met de bal, schiet en ... Gudžiauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Severtauskas onderschept slim de pass. Severtauskas passt de bal zonder na te denken. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:6

73e minuut.
Nowina rent richting de bal. Nowina passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziapkinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severtauskas is nu in balbezit. Severtauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gudžiauskas speelt de bal door. Kimbris kopt de bal weg. Leščiukaitis is nu in balbezit. Severtauskas onderschept slim de pass. Severtauskas haalt uit met een fantastische trap. Gudžiauskas bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Siwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński passt de bal zonder na te denken. Severtauskas is nu in balbezit. Severtauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:7

81e minuut.
Nowina is nu in balbezit. Nowina speelt de bal door. Severtauskas rent richting de bal. Severtauskas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Traigys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudžiauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siwiński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Simutenkov kopt de bal weg. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal met de wreef. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kliokmanas rent richting de bal. Simutenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Simutenkov geeft de bal voor. Severtauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaimiečių Driskiai 83%, Kontrabanda 17%.
Kaimiečių Driskiai - Kontrabanda 0:7